logo
20 August 2017

Ready for take off

Gepost in mijn outfits

telefoonhoesje met powerbank, power case, bali, despasar, bali vakantie, offline zijn, refurbished iphone, forza refurbished, fashionblogger, pet, biker boots, zwarte enkellarzen, bullboxer festival shoes, mom jeans, fashiology, paarse lipstick, zomeroutfit, hoesje iphone, e-reader, nieuwe bikinitelefoonhoesje met powerbank, power case, bali, despasar, bali vakantie, offline zijn, refurbished iphone, forza refurbished, fashionblogger, pet, biker boots, zwarte enkellarzen, bullboxer festival shoes, mom jeans, fashiology, paarse lipstick, zomeroutfit, hoesje iphone, e-reader, nieuwe bikinitelefoonhoesje met powerbank, power case, bali, despasar, bali vakantie, offline zijn, refurbished iphone, forza refurbished, fashionblogger, pet, biker boots, zwarte enkellarzen, bullboxer festival shoes, mom jeans, fashiology, paarse lipstick, zomeroutfit, hoesje iphone, e-reader, nieuwe bikinitelefoonhoesje met powerbank, power case, bali, despasar, bali vakantie, offline zijn, refurbished iphone, forza refurbished, fashionblogger, pet, biker boots, zwarte enkellarzen, bullboxer festival shoes, mom jeans, fashiology, paarse lipstick, zomeroutfit, hoesje iphone, e-reader, nieuwe bikinitelefoonhoesje met powerbank, power case, bali, despasar, bali vakantie, offline zijn, refurbished iphone, forza refurbished, fashionblogger, pet, biker boots, zwarte enkellarzen, bullboxer festival shoes, mom jeans, fashiology, paarse lipstick, zomeroutfit, hoesje iphone, e-reader, nieuwe bikinitelefoonhoesje met powerbank, power case, bali, despasar, bali vakantie, offline zijn, refurbished iphone, forza refurbished, fashionblogger, pet, biker boots, zwarte enkellarzen, bullboxer festival shoes, mom jeans, fashiology, paarse lipstick, zomeroutfit, hoesje iphone, e-reader, nieuwe bikini

In juni besliste ik dat ik deze zomer nog naar Bali ga en vandaag is het zover: ik vlieg naar Denpasar! Vrijdag heb ik nog gauw twee nieuwe bikini’s aangeschaft en een paar weken geleden al een e-reader.

Telefoonhoesje met powerbank

…ook kocht ik voor deze reis een telefoonhoesje met powerbank: een power case. Ik had toch een nieuw hoesje nodig en dit leek me wel een goede twee-in-een oplossing. Zo’n power case is overigens wel zwaar, dus dat is iets om rekening mee te houden: ik zou ‘m alleen gebruiken als je denkt ‘m ook echt nodig te hebben. Ik heb zelf een iPhone 6s Plus, maar de power case is er bijvoorbeeld ook voor de iPhone 6, iPhone 6s en iPhone 7. Weet je trouwens wat de verschillen zijn tussen een iPhone 6 en een iPhone 6s? De webshop Forza Refurbished zette de verschillen op een rij. Bij Forza Refurbished koop je een refurbished iPhone 6s en iPhone 6 met 100% kwaliteitsgarantie. Elke iPhone wordt namelijk op 100 punten gecontroleerd door robots. Zo weet je zeker dat er niets is met de gebruikte telefoon. In deze video kun je zien hoe dat in zijn werk gaat.

Pet

Zo, dan nu de outfit. Die is echt wat anders dan wat ik normaal draag, maar vind ik wel erg tof. Een pet heb ik weleens vaker gedragen, maar dat is jaren geleden. Staat eigenlijk best leuk. Voor meer pet-inspiratie: bekijk deze post, die ik maakte in 2013.

Even offline

De enkellaarzen komen uit de Bullboxer festivalcollectie van dit jaar. Eerder droeg ik ze al onder een rokje, maar ook onder een jeans staan ze goed, toch? Ze zijn gewoon heel veelzijdig, want ik heb ze ook al onder mijn paarse pantalon gedragen. Maar naar Bali laat ik ze toch echt even thuis. Ik kan me andere schoenen indenken bij 30 graden ☀. Overigens heb ik me voorgenomen de komende paar weken even offline te zijn. Want wanneer ben ik dat nou: langer dan een paar uur offline? Dat lijkt me bij nader inzien helemaal niet zo gezond. Dus als je geen #balilife foto’s voorbij ziet komen op social media: ik ben niet neergestort ?.


– Deze post is tot stand gekomen samen met Forza Refurbished –

Foto’s door Sophie Holtman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties