logo
21 September 2017

Hello fall

Gepost in mijn outfits

hello fall, kimono, destroyed jeans, lace up mules, public desire, kimono bloemenprint, bali, schoenenhemel, grijze pruik, khaki tanktop, fashionblogger, fashion is a party, modebloggerhello fall, kimono, destroyed jeans, lace up mules, public desire, kimono bloemenprint, bali, schoenenhemel, grijze pruik, khaki tanktop, fashionblogger, fashion is a party, modebloggerhello fall, kimono, destroyed jeans, lace up mules, public desire, kimono bloemenprint, bali, schoenenhemel, grijze pruik, khaki tanktop, fashionblogger, fashion is a party, modeblogger
hello fall, kimono, destroyed jeans, lace up mules, public desire, kimono bloemenprint, bali, schoenenhemel, grijze pruik, khaki tanktop, fashionblogger, fashion is a party, modeblogger
hello fall, kimono, destroyed jeans, lace up mules, public desire, kimono bloemenprint, bali, schoenenhemel, grijze pruik, khaki tanktop, fashionblogger, fashion is a party, modeblogger
hello fall, kimono, destroyed jeans, lace up mules, public desire, kimono bloemenprint, bali, schoenenhemel, grijze pruik, khaki tanktop, fashionblogger, fashion is a party, modeblogger

Daar ben ik weer! In de afgelopen weken was ik eerst op Bali, waar ik heerlijk een paar weken offline ben geweest. Daarna was ik onder andere druk met mijn jetlag, plannen maken met Jacky Zegers (je weet wel: uit mijn vlogs) en vanochtend met het schrijven van teksten voor een ICI Paris XL folder. Nu vond ik het de hoogste tijd om een nieuwe outfitpost te maken.

De herfst is begonnen

Deze look gaat een van de laatste zomerlooks zijn die ik ga delen dit jaar, want vandaag is natuurlijk de herfst begonnen. Deze kimono verdwijnt dan voorlopig weer de kast in. Jammer, want ik vind hem fantastisch! Wie weet nog dat ik ‘m vorig jaar droeg samen met mijn grijze pruik?

Lace up mules

Kunnen we het verder even een momentje over deze lace up mules hebben? Ik vind ze fantastisch en ze kosten geen drol. Echt: als je niet vies bent van een opvallende schoen, kijk dan op Public Desire! Voor mij absoluut een schoenenhemel. Hieronder mijn favorieten:Ik draag:

New Yorker khaki tanktop (hier kun je een lookalike vinden)
H&M Trend kimono met bloemenprint (hier kun je een lookalike vinden)
Monki destroyed jeans (hier kun je een lookalike vinden)
Public Desire lace up mules met hak (kun je hier vinden)
H&M goudkleurig kettinkje (hier kun je een lookalike vinden)
My Jewellery goudkleurige ring (hier kun je My Jewellery ringen vinden)
Prisma goudkleurig horloge (hier kun je Prisma horloges vinden)

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties