logo
25 September 2017

Velvet boots

Gepost in mijn outfits

velvet boots, skinny jeans, velvet enkellaarzen, velvet schoenen, velvet trend, velvet fashion trend, zijden blouse, & other stories, statement ketting, juli dans jewels, zara, haven, herfst-/wintertrends 2017 2018, fashionbloggervelvet boots, skinny jeans, velvet enkellaarzen, velvet schoenen, velvet trend, velvet fashion trend, zijden blouse, & other stories, statement ketting, juli dans jewels, zara, haven, herfst-/wintertrends 2017 2018, fashionbloggervelvet boots, skinny jeans, velvet enkellaarzen, velvet schoenen, velvet trend, velvet fashion trend, zijden blouse, & other stories, statement ketting, juli dans jewels, zara, haven, herfst-/wintertrends 2017 2018, fashionbloggervelvet boots, skinny jeans, velvet enkellaarzen, velvet schoenen, velvet trend, velvet fashion trend, zijden blouse, & other stories, statement ketting, juli dans jewels, zara, haven, herfst-/wintertrends 2017 2018, fashionbloggervelvet boots, skinny jeans, velvet enkellaarzen, velvet schoenen, velvet trend, velvet fashion trend, zijden blouse, & other stories, statement ketting, juli dans jewels, zara, haven, herfst-/wintertrends 2017 2018, fashionbloggervelvet boots, skinny jeans, velvet enkellaarzen, velvet schoenen, velvet trend, velvet fashion trend, zijden blouse, & other stories, statement ketting, juli dans jewels, zara, haven, herfst-/wintertrends 2017 2018, fashionbloggervelvet boots, skinny jeans, velvet enkellaarzen, velvet schoenen, velvet trend, velvet fashion trend, zijden blouse, & other stories, statement ketting, juli dans jewels, zara, haven, herfst-/wintertrends 2017 2018, fashionbloggervelvet boots, skinny jeans, velvet enkellaarzen, velvet schoenen, velvet trend, velvet fashion trend, zijden blouse, & other stories, statement ketting, juli dans jewels, zara, haven, herfst-/wintertrends 2017 2018, fashionblogger

Eerlijk is eerlijk: ik had niet verwacht dat de velvet trend zo lang mee zou gaan. Ook voor komend seizoen zijn er weer veel velvet items en dat wordt al het derde herfst-/winterseizoen op rij. I don’t mind: velvet geeft een kledingstuk of paar schoenen echt wat extra’s. Ik ben er nog niet op uitgekeken.

Bordeaux enkellaarzen

Deze velvet enkellaarzen zijn van vanHaren en kun je shoppen in drie verschillende kleuren: zwart, blauw en bordeaux. Ze hebben geen diep fluwelen afwerking zoals je ook weleens ziet, maar een subtiel velvet laagje. Door de halfhoge hak lopen ze gelukkig heel gemakkelijk.

Velvet trend

Over velvet gesproken… ik zag deze velvet suit en ben echt een beetje verliefd. De kleur vind ik super tof, net zoals het korte model van de broek. Ik krijg er bijna zin van in de winter. In ieder geval in het dragen van mijn eigen velvet blazer. Vind jij velvet ook tof? Hieronder heb ik wat velvet shoptips voor je:

Ik draag:

& Other Stories zijden top (hier kun je een lookalike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een lookalike vinden)
vanHaren bordeaux velvet boots (kun je hier vinden)
Julia dans Jewels statement ketting (hier kun je een lookalike vinden)
ZARA bordeaux handtas (hier kun je een lookalike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties