logo
25 October 2017

Milestone

Gepost in mijn outfits

bikerboots met bloemen, vanharen, mosterdgroene blouse, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans, festina, lucardi, bikergilet, shop my closet, bdg jeans, & other stories, mi moneda, bikerboots outfitbikerboots met bloemen, vanharen, mosterdgroene blouse, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans, festina, lucardi, bikergilet, shop my closet, bdg jeans, & other stories, mi moneda, bikerboots outfitbikerboots met bloemen, vanharen, mosterdgroene blouse, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans, festina, lucardi, bikergilet, shop my closet, bdg jeans, & other stories, mi moneda, bikerboots outfitbikerboots met bloemen, vanharen, mosterdgroene blouse, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans, festina, lucardi, bikergilet, shop my closet, bdg jeans, & other stories, mi moneda, bikerboots outfitbikerboots met bloemen, vanharen, mosterdgroene blouse, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans, festina, lucardi, bikergilet, shop my closet, bdg jeans, & other stories, mi moneda, bikerboots outfitbikerboots met bloemen, vanharen, mosterdgroene blouse, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans, festina, lucardi, bikergilet, shop my closet, bdg jeans, & other stories, mi moneda, bikerboots outfit

Gisteren was een bijzondere mijlpaal voor Fashion is a party: ik maakte namelijk de samenwerking met Robbin officieel (check Instagram voor beeld). Super leuk om samen plannen te maken voor een nieuwe site, die we waarschijnlijk begin volgend jaar lanceren. In mijn laatste vlog vertelde ik al wat over deze en mijn andere plannen.

Bikerboots

Voor nu deel ik graag een nieuwe outfit met jullie. Met een blouse die ik sinds de feestdagen vorig jaar niet meer had gedragen en mijn nieuwe bikerboots met bloemen van vanHaren. De mosterdgroene kleur van de blouse vind ik heel tof en zo met een suède gilet en de knoopjes los kun je de blouse prima casual dragen. Dat gilet heb ik trouwens al járen, maar ik blijf fan van kleding met rosékleurig hardware.

Shop my closet!

Weet je trouwens dat je op mijn shoppagina kleding en schoenen kunt shoppen die ik niet meer draag of, in sommige gevallen, nog nooit gedragen heb? Hier zitten echt nog een aantal pareltjes bij. Zoals deze enkellaarzen, deze compleet nieuwe pumps en ook deze ongedragen laarzen.

Ik draag:

& Other Stories mosterdkleurige blouse
Only zwart suède bikergilet
BDG jeans
Festina via Lucardi horloge (zie deze post)
Mi Moneda rosékleurige ringen
vanHaren zwarte bikerboots met bloemen (klik hier voor nog meer toffe bikerboots)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties