logo
4 October 2017

Pink corduroy

Gepost in mijn outfits

pink corduroy, corduroy broek, blauwe sandalettes, velvet sandalettes, fashionblogger, fashion is a party, adidas x topshop, adidas sweater, ellie goulding x vanharen, vanharen schoenen, blauwe hakken, fashiontrends 2017, fashiontrends herfst 2017, corduroy trend 2017, arnhem, stylingpink corduroy, corduroy broek, blauwe sandalettes, velvet sandalettes, fashionblogger, fashion is a party, adidas x topshop, adidas sweater, ellie goulding x vanharen, vanharen schoenen, blauwe hakken, fashiontrends 2017, fashiontrends herfst 2017, corduroy trend 2017, arnhem, stylingpink corduroy, corduroy broek, blauwe sandalettes, velvet sandalettes, fashionblogger, fashion is a party, adidas x topshop, adidas sweater, ellie goulding x vanharen, vanharen schoenen, blauwe hakken, fashiontrends 2017, fashiontrends herfst 2017, corduroy trend 2017, arnhem, stylingpink corduroy, corduroy broek, blauwe sandalettes, velvet sandalettes, fashionblogger, fashion is a party, adidas x topshop, adidas sweater, ellie goulding x vanharen, vanharen schoenen, blauwe hakken, fashiontrends 2017, fashiontrends herfst 2017, corduroy trend 2017, arnhem, styling
pink corduroy, corduroy broek, blauwe sandalettes, velvet sandalettes, fashionblogger, fashion is a party, adidas x topshop, adidas sweater, ellie goulding x vanharen, vanharen schoenen, blauwe hakken, fashiontrends 2017, fashiontrends herfst 2017, corduroy trend 2017, arnhem, stylingpink corduroy, corduroy broek, blauwe sandalettes, velvet sandalettes, fashionblogger, fashion is a party, adidas x topshop, adidas sweater, ellie goulding x vanharen, vanharen schoenen, blauwe hakken, fashiontrends 2017, fashiontrends herfst 2017, corduroy trend 2017, arnhem, stylingpink corduroy, corduroy broek, blauwe sandalettes, velvet sandalettes, fashionblogger, fashion is a party, adidas x topshop, adidas sweater, ellie goulding x vanharen, vanharen schoenen, blauwe hakken, fashiontrends 2017, fashiontrends herfst 2017, corduroy trend 2017, arnhem, stylingpink corduroy, corduroy broek, blauwe sandalettes, velvet sandalettes, fashionblogger, fashion is a party, adidas x topshop, adidas sweater, ellie goulding x vanharen, vanharen schoenen, blauwe hakken, fashiontrends 2017, fashiontrends herfst 2017, corduroy trend 2017, arnhem, styling

Weer eens wat anders dan een skinny jeans: deze lichtroze corduroy broek! Deze broek en ik gaan dikke vriendjes worden dit najaar, I’m sure.

Corduroy broek

Ik houd van het preppy gevoel van de corduroy stof. Niet alleen voor broeken, maar ook voor bijvoorbeeld jasjes (er is ook zó’n leuk bijpassend jack bij deze broek, geen wonder dat ie al is uitverkocht!). We kennen corduroy vooral in stoffen als donkerrood, cognac en donkerblauw, maar dit seizoen is roze corduroy echt een ding. Check deze post maar eens voor bewijs. Toch liever een ander kleurtje dan roze? Hieronder heb ik een aantal corduroy broeken voor je op een rij gezet:


Onverwachte styling

Deze combinatie van sporty sweater, corduroy broek en knalblauwe hakken is misschien niet heel logisch, maar past wel helemaal bij mij. Want ik word blij van deze outfit: op en top #fashionisaparty.

Ik draag:

adidas x TOPSHOP sweater (hier kun je een lookalike vinden)
Monki roze corduroy broek (kun je hier vinden)
Ellie Goulding x vanHaren blauwe sandalettes (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties