logo
30 October 2017

24

Gepost in mijn outfits

velvet kimono, knielaarzen, laarzenwinkel, michael pilarczyk, maximum potential, verjaardag, 24 jaar, fashionblogger, arnhem, gesponsorde post, donkere lipstick, cluse horloge, bershka, zara, mango, laarzen brede schachtvelvet kimono, knielaarzen, laarzenwinkel, michael pilarczyk, maximum potential, verjaardag, 24 jaar, fashionblogger, arnhem, gesponsorde post, donkere lipstick, cluse horloge, bershka, zara, mango, laarzen brede schachtvelvet kimono, knielaarzen, laarzenwinkel, michael pilarczyk, maximum potential, verjaardag, 24 jaar, fashionblogger, arnhem, gesponsorde post, donkere lipstick, cluse horloge, bershka, zara, mango, laarzen brede schachtvelvet kimono, knielaarzen, laarzenwinkel, michael pilarczyk, maximum potential, verjaardag, 24 jaar, fashionblogger, arnhem, gesponsorde post, donkere lipstick, cluse horloge, bershka, zara, mango, laarzen brede schachtvelvet kimono, knielaarzen, laarzenwinkel, michael pilarczyk, maximum potential, verjaardag, 24 jaar, fashionblogger, arnhem, gesponsorde post, donkere lipstick, cluse horloge, bershka, zara, mango, laarzen brede schachtvelvet kimono, knielaarzen, laarzenwinkel, michael pilarczyk, maximum potential, verjaardag, 24 jaar, fashionblogger, arnhem, gesponsorde post, donkere lipstick, cluse horloge, bershka, zara, mango, laarzen brede schachtvelvet kimono, knielaarzen, laarzenwinkel, michael pilarczyk, maximum potential, verjaardag, 24 jaar, fashionblogger, arnhem, gesponsorde post, donkere lipstick, cluse horloge, bershka, zara, mango, laarzen brede schachtvelvet kimono, knielaarzen, laarzenwinkel, michael pilarczyk, maximum potential, verjaardag, 24 jaar, fashionblogger, arnhem, gesponsorde post, donkere lipstick, cluse horloge, bershka, zara, mango, laarzen brede schacht

Afgelopen vrijdag werd ik 24 jaar. Leuk om even terug te kijken naar de afgelopen verjaardagen: 23 jaar, 22 jaar, 21 jaar, 20 jaar

Maximum Potential

Ik was afgelopen vrijdag en zaterdag bij Maximum Potential van Michael Pilarczyk. Voor de tweede keer dus. Ik wist in juni al dat ik nog een keer wilde. Nog nooit hebben 250 mensen op mijn verjaardag voor mij geklapt. Een hele eer. Was ik tijdens de vorige Maximum Potential vooral bezig met bedenken wat ik echt wil, met mijn doelen, met beslissingen nemen… deze editie leerde ik dat doelen vooral ook richting geven om zoveel mogelijk te genieten. Dat het belangrijk is om altijd in je achterhoofd te houden ‘waar je het allemaal voor doet’. Dat je doelen in dienst staan van jou en niet andersom. Niet dat ik dat nog niet wist, maar wat ik inmiddels ook heb geleerd: er is een gróót verschil tussen weten en implementeren.

Steeds jonger

Vorig jaar schreef ik al dat het lijkt alsof ik steeds jonger wordt geschat, maar met deze look lijk ik niet veel jonger dan 24, toch? Donkere lipstick, een retro printje en mijn nieuwe knielaarzen maken toch dat ik er zomaar vijf jaar ouder uitzie dan met minder make-up, een jeans en op gympen. Juist die afwisseling, het feit dat je met kleding en make-up per dag je eigen uitstraling kunt creëren, vind ik zo leuk aan fashion. Overigens draag ik wel een lekker kort jurkje, tegen een hoog truttigheidsgehalte. Met daaronder een suède broekje, om te voorkomen dat het lijkt alsof ik mijn rok vergeten ben aan te trekken, haha.

Taupe laarzen

Mijn knielaarzen komen van Laarzenwinkel, waar je bijvoorbeeld kunt selecteren op laarzen brede schacht en laarzen smalle schacht. Super fijn als je moeite hebt om passende laarzen te vinden: die óf net niet dichtgaan óf veel te wijd om je kuit zitten. Ik draag hier deze taupe laarzen van JJ Footwear. Hoe vind jij de laarzen?

Ik draag:

Mango zwart jurkje (hier kun je een lookalike vinden)
TOPSHOP x Kate Moss suède shorts (hier kun je een lookalike vinden)
Bershka velvet kimono (hier kun je een lookalike vinden)
JJ Footwear via Laarzenwinkel laarzen (kun je hier vinden)


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties