logo
13 November 2017

Shirt dress

Gepost in mijn outfits

https://www.niawigs.comshirt dress, & other stories, hoedje, sacha, knielaarzen, vanharen, schakelketting, ibiza, cursus, happy monday, vanharen schoenen, mac viva glam, mac viva glam taraji p. henson, mac viva glam 2017, fashion is a party, fashionblogger, arnhemshirt dress, & other stories, hoedje, sacha, knielaarzen, vanharen, schakelketting, ibiza, cursus, happy monday, vanharen schoenen, mac viva glam, mac viva glam taraji p. henson, mac viva glam 2017, fashion is a party, fashionblogger, arnhemshirt dress, & other stories, hoedje, sacha, knielaarzen, vanharen, schakelketting, ibiza, cursus, happy monday, vanharen schoenen, mac viva glam, mac viva glam taraji p. henson, mac viva glam 2017, fashion is a party, fashionblogger, arnhemshirt dress, & other stories, hoedje, sacha, knielaarzen, vanharen, schakelketting, ibiza, cursus, happy monday, vanharen schoenen, mac viva glam, mac viva glam taraji p. henson, mac viva glam 2017, fashion is a party, fashionblogger, arnhem

Happy Monday! Mijn maandag is verre van blue deze week, want ik ben namelijk as we speak op Ibiza. Deze foto’s zijn overigens gewoon gemaakt in Arnhem. Ik ben hier op Ibiza namelijk de hele week “druk” met een cursus. Het is de eerste keer dat ik op het eiland ben, maar tot nu toe ben ik fan. Lekker weer, relaxte sfeer en zo’n fotogenieke omgeving! Ik bof de laatste tijd… van Bali naar Milaan naar Ibiza in een paar maanden. Het kan slechter.

Prom dress

Deze shirt dress hing echt al een hele tijd in mijn kledingkast met het kaartje er nog aan. Geen idee waarom, want er is helemaal niets mis mee. Ik besluit nu dan ook dat ik ‘m écht aantrek, want het wordt natuurlijk al aardig fris voor zo’n dun stofje. De warme tint van deze jurk vind ik erg mooi. Ik draag de shirt dress hier overigens met mijn nieuwe knielaarzen van vanHaren.

MAC Viva Glam

De kleur van mijn lipstick is best wel apart, toch? Het is de MAC Viva Glam lipstick van dit najaar, in samenwerking met Taraji P. Henson. Lipstick in koperkleur kom ik niet elke dag tegen en zorgt, zeker in combinatie met de lipglass, voor echte knallippen. Hoe vind jij ‘m staan?

Ik draag:

& Other Stories shirt dress
Sacha zwart hoedje
& Other Stories zilverkleurige schakelketting
vanHaren zwarte knielaarzen met veter (kun je hier vinden)

 

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties