logo
29 November 2017

Split dress

Gepost in mijn outfits

split dress, maxi-jurk, h&m trend, vanharen, overknee laarzen, fashionblogger, fashion is a party, velvet jack, fluwelen jack, cos, overknee boots, laarzen laarzen, grungy, jurk met split
split dress, maxi-jurk, h&m trend, vanharen, overknee laarzen, fashionblogger, fashion is a party, velvet jack, fluwelen jack, cos, overknee boots, laarzen laarzen, grungy, jurk met split
split dress, maxi-jurk, h&m trend, vanharen, overknee laarzen, fashionblogger, fashion is a party, velvet jack, fluwelen jack, cos, overknee boots, laarzen laarzen, grungy, jurk met split
split dress, maxi-jurk, h&m trend, vanharen, overknee laarzen, fashionblogger, fashion is a party, velvet jack, fluwelen jack, cos, overknee boots, laarzen laarzen, grungy, jurk met split
split dress, maxi-jurk, h&m trend, vanharen, overknee laarzen, fashionblogger, fashion is a party, velvet jack, fluwelen jack, cos, overknee boots, laarzen laarzen, grungy, jurk met splitsplit dress, maxi-jurk, h&m trend, vanharen, overknee laarzen, fashionblogger, fashion is a party, velvet jack, fluwelen jack, cos, overknee boots, laarzen laarzen, grungy, jurk met split

Men neme een maxi-jurk, overknee laarzen en een velvet jack. Het resultaat zie je op deze foto’s.

Split dress

De split dress droeg ik afgelopen lente in een combinatie met jeansjack en sneakers. Ik vind het leuk dat de jurk zo “seizoensloos” is. Hij kan prima met blote benen in de zomer, maar ik vind dat je ‘m ook heel goed met een trui of jack en lange laarzen in de winter kunt dragen. Door de split is het van de voorkant net een maxi-jurk, maar van de zijkant juist meer een midi-jurk.

Overknee laarzen

Ik wist in eerste instantie niet zo goed wat ik van deze outfit vind. Hij voelde iets te donker en grungy voor mijn stijl. Maar ik vind de look wel heel powerful. Niet in de laatste plaats door de overknee laarzen van vanHaren. Heel eerlijk? Ik moet mezelf er altijd een beetje toe zetten om overknee laarzen aan te trekken. Voor het dagelijks leven voelen ze soms een beetje too much. Maar als ik ze eenmaal aan heb, dan kan ik me echt on top of the world voelen, haha. Is dat herkenbaar?

Ik draag:

H&M Trend maxi-jurk
ZARA fluwelen jack
vanHaren overknee laarzen (kun je hier vinden)
COS zilverkleurige oorringen

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties