logo
21 November 2017

Connecting the dots

Gepost in mijn outfits

connecting the dots, a-lijn rokje, enkellaarzen, vanharen, statement oorbellen, vero moda, selected femme, enkellaarzen grove zool, fashionblogger, fashion is a party, tailleriemconnecting the dots, a-lijn rokje, enkellaarzen, vanharen, statement oorbellen, vero moda, selected femme, enkellaarzen grove zool, fashionblogger, fashion is a party, tailleriemconnecting the dots, a-lijn rokje, enkellaarzen, vanharen, statement oorbellen, vero moda, selected femme, enkellaarzen grove zool, fashionblogger, fashion is a party, tailleriemconnecting the dots, a-lijn rokje, enkellaarzen, vanharen, statement oorbellen, vero moda, selected femme, enkellaarzen grove zool, fashionblogger, fashion is a party, tailleriemconnecting the dots, a-lijn rokje, enkellaarzen, vanharen, statement oorbellen, vero moda, selected femme, enkellaarzen grove zool, fashionblogger, fashion is a party, tailleriemconnecting the dots, a-lijn rokje, enkellaarzen, vanharen, statement oorbellen, vero moda, selected femme, enkellaarzen grove zool, fashionblogger, fashion is a party, tailleriemconnecting the dots, a-lijn rokje, enkellaarzen, vanharen, statement oorbellen, vero moda, selected femme, enkellaarzen grove zool, fashionblogger, fashion is a party, tailleriem

Pas toen ik deze foto’s al gemaakt had, zag ik dat zowel de blouse als het rokje stippen hebben. De outfit kwam vrij spontaan tot stand, maar achteraf vind ik het een van de leukste outfits die ik dit jaar gedragen heb. In de basis is de outfit vrij basic, maar de details maken de look echt af.

Statement oorbellen

Ik weet nog goed dat het liefde op het eerste gezicht was voor deze statement oorbellen. Ik zag ze op Instagram en daarna moest ik ze per se hebben. Ik heb ze al vaak gedragen. Hoewel ze hartstikke plastic zijn, geven ze een outfit absoluut meer glamour. Zonder dat het too much wordt, vind ik.

Grove zool

Deze nieuwe enkellaarzen zijn van vanHaren en vind ik super tof, door de grove zool. Ik heb ook een paar zwarte enkellaarzen van vanHaren (deze) met een wat hogere hak en dat zijn absoluut een van mijn favorieten. Mijn nieuwe enkellaarzen vind ik net wat stoerder door de platform.

 

Ik draag:

ZARA blouse
Selected Femme A-lijn rokje
Vero Moda zwartwitte jas
H&M zwarte tailleriem
vanHaren zwarte enkellaarzen (kun je hier vinden)
H&M statement oorbellen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties