logo
10 December 2017

Dark days before Christmas

Gepost in mijn outfits

donkere dagen voor kerst, dark days before christmas, pinojas, blote enkels, sneakers met stenen, broek met streep, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, statement ring, pcos, dieet, bioresonantie, suzanne van schaik, bloggendonkere dagen voor kerst, dark days before christmas, pinojas, blote enkels, sneakers met stenen, broek met streep, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, statement ring, pcos, dieet, bioresonantie, suzanne van schaik, bloggen
donkere dagen voor kerst, dark days before christmas, pinojas, blote enkels, sneakers met stenen, broek met streep, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, statement ring, pcos, dieet, bioresonantie, suzanne van schaik, bloggen
donkere dagen voor kerst, dark days before christmas, pinojas, blote enkels, sneakers met stenen, broek met streep, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, statement ring, pcos, dieet, bioresonantie, suzanne van schaik, bloggen
donkere dagen voor kerst, dark days before christmas, pinojas, blote enkels, sneakers met stenen, broek met streep, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, statement ring, pcos, dieet, bioresonantie, suzanne van schaik, bloggen
donkere dagen voor kerst, dark days before christmas, pinojas, blote enkels, sneakers met stenen, broek met streep, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, statement ring, pcos, dieet, bioresonantie, suzanne van schaik, bloggen

Zo sta je te rillen voor een New Years Eve shoot op 31 december 2016 en zo is de laatste maand van 2017 alweer aangebroken. Ik ben benieuwd of we echt een witte Kerst gaan krijgen! Nog even geen sneeuwfoto’s hier helaas, want ik lag deze donkere dagen voor Kerst ziekjes onder de wol.

PCOS

De laatste weken zijn voorbij gevlogen. Weken waarin ik onder andere hoorde dat ik PCOS heb en ben begonnen aan een dieet in de hoop dat dat mijn lichaam helpt te herstellen. Jaren geleden deed ik ook al eens een dieet om mijn huid te verbeteren. Dat leek toen niet echt te helpen, maar ik geef het nog een kans. Het is even schakelen, maar kan vast geen kwaad: geen koemelk, gluten en suiker meer eten.

suzannevanschaik.nl

Leuker is dat deze week mijn nieuwe website www.suzannevanschaik.nl live is gegaan. Waarvoor ik ook aan het bloggen ben geslagen. Bijvoorbeeld over hoe ik tijdens mijn hardlooprondje afgelopen week opeens een parallel zag met het ondernemerschap. Lees maar. En leuk als je gelijk even mijn nieuwe Facebook-pagina een like geeft.

Pinojas en blote enkels

Als het gaat over deze outfit: wanneer is hoog water te hoog? Ik compenseerde mijn shirt met col en pinojas met blote enkels boven mijn nieuwe vanHaren sneakers. Het is een beetje een gekke combi geworden, maar ik vind ‘m wel wat hebben. Zou jij het aantrekken?

Ik draag:

H&M Trend shirt met col
H&M Trend faux fur jas
Bershka broek
vanHaren zwarte sneakers met stenen (kun je hier vinden)
H&M statement ring

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties