logo
15 December 2017

White winter

Gepost in mijn outfits

white winter, cluse horloge, brandfield, corduroy broek, schipperspet, cirkelsjaal, dr. martens, arnhem, fashionblogger, fashion is a party, rosefield horloge, kerstkado, brandfield, fashionblogger
white winter, cluse horloge, brandfield, corduroy broek, schipperspet, cirkelsjaal, dr. martens, arnhem, fashionblogger, fashion is a party, rosefield horloge, kerstkado, brandfield, fashionblogger
white winter, cluse horloge, brandfield, corduroy broek, schipperspet, cirkelsjaal, dr. martens, arnhem, fashionblogger, fashion is a party, rosefield horloge, kerstkado, brandfield, fashionblogger
white winter, cluse horloge, brandfield, corduroy broek, schipperspet, cirkelsjaal, dr. martens, arnhem, fashionblogger, fashion is a party, rosefield horloge, kerstkado, brandfield, fashionblogger
white winter, cluse horloge, brandfield, corduroy broek, schipperspet, cirkelsjaal, dr. martens, arnhem, fashionblogger, fashion is a party, rosefield horloge, kerstkado, brandfield, fashionblogger
white winter, cluse horloge, brandfield, corduroy broek, schipperspet, cirkelsjaal, dr. martens, arnhem, fashionblogger, fashion is a party, rosefield horloge, kerstkado, brandfield, fashionblogger

Sneeuw is ZO fotogeniek. Ik begon helemaal te jubelen toen ik deze foto’s ging bekijken. Hoewel het echt geen pretje was om de foto’s te maken, moet ik eerlijk zeggen. Nog half ziek die gure winterkou in en dan maar blijven lachen…

Winters weer

Het is best een kunst om met echt winters weer iets aan te doen waarin je ook nog daadwerkelijk gezien wilt worden. Gelukkig werd ik van deze outfit wel blij. De hoge schoenen in combinatie met de broek doet het goed en mijn tweed jas en chunky cirkelsjaal blijven gouwe ouwe. Het schipperspetje is voor mij de kers op de taart.

CLUSE horloge

Verder show ik hier mijn tweede CLUSE horloge. Ik had al een zwarte met een witte plaat. Deze is donkerblauw met een donkerblauwe plaat en een slagje kleiner. Très chic. Ik kan me zomaar voorstellen dat dit niet mijn laatste CLUSE horloge gaat zijn. Want voor het voorjaar zag ik alweer zulke fijne kleuren… Ook in de nieuwe collectie van Rosefield overigens. Die mag er ook zeker zijn. Ik denk dat ik de kerstman eens moet aanraden op Brandfield rond te kijken.


– Deze post is tot stand gekomen samen met Brandfield –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties