logo
8 January 2018

How to wear red shoes

Gepost in mijn outfits

h&m trend, januari, nieuwjaarsborrel, winteroutfit, outfit rode schoenen, skinny jeans, double breasted coat, double breasted jas, off white sweater, off white blouse, red shoes, rode pumps, fashion is a party, fashionblogger, arnhem, vanharen, kitten heels,
h&m trend, januari, nieuwjaarsborrel, winteroutfit, outfit rode schoenen, skinny jeans, double breasted coat, double breasted jas, off white sweater, off white blouse, red shoes, rode pumps, fashion is a party, fashionblogger, arnhem, vanharen, kitten heels,
h&m trend, januari, nieuwjaarsborrel, winteroutfit, outfit rode schoenen, skinny jeans, double breasted coat, double breasted jas, off white sweater, off white blouse, red shoes, rode pumps, fashion is a party, fashionblogger, arnhem, vanharen, kitten heels,
h&m trend, januari, nieuwjaarsborrel, winteroutfit, outfit rode schoenen, skinny jeans, double breasted coat, double breasted jas, off white sweater, off white blouse, red shoes, rode pumps, fashion is a party, fashionblogger, arnhem, vanharen, kitten heels,

Rode schoenen en laarzen vind ik fantastisch. Maar ik snap ook dat jij ze misschien een beetje tricky vindt. Een iets te hoog Kerst- of ordi-gehalte vindt hebben. Van dat laatste heb je overigens een stuk minder last als je kiest voor een laag hakje.

Rode kitten heels

Deze mooie, rode kitten heels van vanHaren zijn misschien wat aan de frisse kant voor januari. Maar als je nieuwjaarsborrel toch lekker binnen is (die van mij gelukkig wel), kan het best. Het is verleidelijk om zo’n rode schoen te combineren met een rode lipstick en dat ga ik ook vast nog een keer doen. Maar omdat ik rood met rood wat voor de hand liggend vind, combineerde ik deze hakken tot nu toe met heel rustige kleuren. Qua outfit en make-up. Zo springen de pumps er echt uit.

Off white jas

Mijn off white double breasted jas heb ik ondertussen al een aantal keer in outfitposts gedragen en blijft een echte winner voor mij. Het enige nadeel is dat hij zo besmettelijk is, maar verder vind ik het een prachtige, tijdloze jas, die elke outfit een upgrade geeft. Bekijk hier hoe ik ‘m eerder combineerde (wow, drie jaar geleden alweer!): december 2014 / januari 2015 / februari 2015 / oktober 2015Enthousiast? Ik heb een paar mooie double breasted jassen voor je op een rij gezet:Ik draag:

H&M witte blouse (hier kun je een lookalike vinden)
Mango off white trui (hier kun je een lookalike vinden)
H&M Trend off white double breasted jas (hier kun je een lookalike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een lookalike vinden)
vanHaren rode pumps (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties