logo
25 January 2018

Vijf ideeën voor je valentijnsoutfit

Gepost in mijn outfits

valentijnsoutfit, valentijnsdag, valentijnslook, my jewellery, subtiele sieraden, vintage sieraden, valentijnscadeau, teddy bomber, knieelaarzen, amber fillerup, haartutorial valentijnsdag, fashionblogger, arnhem, ideeën voor je valentijnslook, invlechten, boxy braids
valentijnsoutfit, valentijnsdag, valentijnslook, my jewellery, subtiele sieraden, vintage sieraden, valentijnscadeau, teddy bomber, knieelaarzen, amber fillerup, haartutorial valentijnsdag, fashionblogger, arnhem, ideeën voor je valentijnslook, invlechten, boxy braids
valentijnsoutfit, valentijnsdag, valentijnslook, my jewellery, subtiele sieraden, vintage sieraden, valentijnscadeau, teddy bomber, knieelaarzen, amber fillerup, haartutorial valentijnsdag, fashionblogger, arnhem, ideeën voor je valentijnslook, invlechten, boxy braids
valentijnsoutfit, valentijnsdag, valentijnslook, my jewellery, subtiele sieraden, vintage sieraden, valentijnscadeau, teddy bomber, knieelaarzen, amber fillerup, haartutorial valentijnsdag, fashionblogger, arnhem, ideeën voor je valentijnslook, invlechten, boxy braids
valentijnsoutfit, valentijnsdag, valentijnslook, my jewellery, subtiele sieraden, vintage sieraden, valentijnscadeau, teddy bomber, knieelaarzen, amber fillerup, haartutorial valentijnsdag, fashionblogger, arnhem, ideeën voor je valentijnslook, invlechten, boxy braids
valentijnsoutfit, valentijnsdag, valentijnslook, my jewellery, subtiele sieraden, vintage sieraden, valentijnscadeau, teddy bomber, knieelaarzen, amber fillerup, haartutorial valentijnsdag, fashionblogger, arnhem, ideeën voor je valentijnslook, invlechten, boxy braids
valentijnsoutfit, valentijnsdag, valentijnslook, my jewellery, subtiele sieraden, vintage sieraden, valentijnscadeau, teddy bomber, knieelaarzen, amber fillerup, haartutorial valentijnsdag, fashionblogger, arnhem, ideeën voor je valentijnslook, invlechten, boxy braids

Als Oud en Nieuw achter de rug is, is de eerstvolgende internationale speciale gelegenheid (of: het eerstvolgende excuus om te shoppen? ?) toch echt Valentijnsdag. Ga je 14 februari op date met je lover of gewoon gezellig met vriendinnen? Ik geef je vijf ideeën voor je valentijnsoutfit.

1. Rode accenten

Rood en roze zijn natuurlijk dé valentijnskleuren. Heb je weinig kleding in die tinten? Je kunt ook kiezen voor rode lipstick, nagellak of een rood accessoire. Grote kans dat je hier wél wat van in huis hebt! Ik draag hier nagellak van essie, mijn favoriete nagellakmerk.

2. Romantische sieraden

Valentijnsdag vind ik echt een gelegenheid voor subtiele, schattige sieraden. My Jewellery heeft bijvoorbeeld schattige V-studs, initial earrings en heart studs tussen hun Valentine’s Favourites staan. Ik draag op deze foto’s de pendant necklace en plate rings

3. Vlechten

Ik heb al vaker geschreven dat ik fan ben van de mooie kapsels van Amber Fillerup. Zij maakt de meest romantische vlechten en heeft ook een tutorial gemaakt van haarCross my heart-braid gemaakt.

4. Hartjes

Uiteraard is Valentijnsdag dé gelegenheid om wat dan ook met hartjes te dragen. Zoals deze schattige heart sweater.

5. Strikjes

Strikjes draag ik tegenwoordig niet meer zo vaak, maar ooit was ik strikjesfan nummer 1. Ik heb zelfs weleens geroepen dat als ik ooit ga trouwen, ik een trouwjurk vol strikken wil. Ook een strikjesfan? Kies dan bijvoorbeeld voor dit leuke rokje, dat je ook zeker voor en na Valentijnsdag prima kunt dragen.

P.S. Niet onderdeel van je outfit, maar wel helemaal in valentijnssferen: beautyproducten in valentijnsthema van LUSH. Ook leuk als valentijnscadeau natuurlijk!

– Deze post is tot stand gekomen samen met My Jewellery –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties