logo
5 February 2018

Zo kun je je tuinbroek combineren

Gepost in mijn outfits

tuinbroek, embroidered sneakers, vanharen sneakers, tuinbroek, shearling coat, shearling jas, fashionblogger, fashion is a party, & other stories, zijvlecht, side braid, puma sneakers, tuinbroek combineren, boyfriend jeans, denim tuinbroek, levi's tuinbroek, h&m trendtuinbroek, embroidered sneakers, vanharen sneakers, tuinbroek, shearling coat, shearling jas, fashionblogger, fashion is a party, & other stories, zijvlecht, side braid, puma sneakers, tuinbroek combineren, boyfriend jeans, denim tuinbroek, levi's tuinbroek, h&m trendtuinbroek, embroidered sneakers, vanharen sneakers, tuinbroek, shearling coat, shearling jas, fashionblogger, fashion is a party, & other stories, zijvlecht, side braid, puma sneakers, tuinbroek combineren, boyfriend jeans, denim tuinbroek, levi's tuinbroek, h&m trend
tuinbroek, embroidered sneakers, vanharen sneakers, tuinbroek, shearling coat, shearling jas, fashionblogger, fashion is a party, & other stories, zijvlecht, side braid, puma sneakers, tuinbroek combineren, boyfriend jeans, denim tuinbroek, levi's tuinbroek, h&m trend
tuinbroek, embroidered sneakers, vanharen sneakers, tuinbroek, shearling coat, shearling jas, fashionblogger, fashion is a party, & other stories, zijvlecht, side braid, puma sneakers, tuinbroek combineren, boyfriend jeans, denim tuinbroek, levi's tuinbroek, h&m trend
tuinbroek, embroidered sneakers, vanharen sneakers, tuinbroek, shearling coat, shearling jas, fashionblogger, fashion is a party, & other stories, zijvlecht, side braid, puma sneakers, tuinbroek combineren, boyfriend jeans, denim tuinbroek, levi's tuinbroek, h&m trend
tuinbroek, embroidered sneakers, vanharen sneakers, tuinbroek, shearling coat, shearling jas, fashionblogger, fashion is a party, & other stories, zijvlecht, side braid, puma sneakers, tuinbroek combineren, boyfriend jeans, denim tuinbroek, levi's tuinbroek, h&m trend

Deze tuinbroek heb ik inmiddels al in meerdere outfitposts gedragen. Bijvoorbeeld in december 2016 (ook hartje winter dus!), maart 2017 en mei 2017. Zowel met sneakers als met hakken staat ie leuk: met sneakers wat jonger en sportiever, met hakken net wat eleganter. In deze outfit combineerde ik ‘m met mijn nieuwe sneakers van vanHaren.

Verschillende soorten tuinbroeken

Een aantal jaar geleden heb ik eens een denim tuinbroek met veel stretch gehad. Dit is meer een boyfriendmodel. Voor de seventieslovers heb je ook nog tuinbroeken met wijde pijpen. En variaties in zwarte, grijze, donkerblauwe of lichtblauwe denim natuurlijk. Hieronder heb ik een selectie van verschillende tuinbroeken op een rij gezet. Voor ieder wat wils!

Embroidered sneakers

De sneakers met bloemen zijn natuurlijk al helemaal voorjaarproof. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten tot de winter voorbij is. Gelukkig ga ik volgende week een weekje naar de zon. Zo lekker! En deze embroidered sneakers gaan zeker mee.

Logoveters

Terwijl ik deze sneakers opzocht in de vanHaren webshop stuitte ik trouwens op deze PUMA sneakers, met logoveters. Ik houd helemaal niet zo van grote logo’s, maar deze sneakers vind ik wel echt heel stoer! Wil je je sneakers liever in een wat liever tintje, dan zijn deze PUMA’s natuurlijk ook erg leuk.

Ik draag:

& Other Stories perzikkleurige trui (hier kun je een lookalike vinden)
Levi’s denim tuinbroek (hier kun je een lookalike vinden)
vanHaren embroidered sneakers (kun je hier vinden)
H&M Trend leren shearling jas (hier kun je een lookalike vinden)

Foto’s door Bas Visesrman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties