logo
17 February 2018

Gran Canaria

Gepost in mijn outfits

gran canaria, vanharen, nike sneakers, witte sneakers, midi-rok, zomeroutfit, strandoutfit, h&m trend, gele trui, gele rok, scuba rok, gran canaria strand, fashion is a party, fashion blogger, zonnebril, outfit voorjaar, outfit lente, outfit vakantie, gran canaria februarigran canaria, vanharen, nike sneakers, witte sneakers, midi-rok, zomeroutfit, strandoutfit, h&m trend, gele trui, gele rok, scuba rok, gran canaria strand, fashion is a party, fashion blogger, zonnebril, outfit voorjaar, outfit lente, outfit vakantie, gran canaria februarigran canaria, vanharen, nike sneakers, witte sneakers, midi-rok, zomeroutfit, strandoutfit, h&m trend, gele trui, gele rok, scuba rok, gran canaria strand, fashion is a party, fashion blogger, zonnebril, outfit voorjaar, outfit lente, outfit vakantie, gran canaria februarigran canaria, vanharen, nike sneakers, witte sneakers, midi-rok, zomeroutfit, strandoutfit, h&m trend, gele trui, gele rok, scuba rok, gran canaria strand, fashion is a party, fashion blogger, zonnebril, outfit voorjaar, outfit lente, outfit vakantie, gran canaria februarigran canaria, vanharen, nike sneakers, witte sneakers, midi-rok, zomeroutfit, strandoutfit, h&m trend, gele trui, gele rok, scuba rok, gran canaria strand, fashion is a party, fashion blogger, zonnebril, outfit voorjaar, outfit lente, outfit vakantie, gran canaria februari

Deze foto’s maakte ik op mijn eerste dag op Gran Canaria. Het was best frisjes, maar ik wilde natuurlijk even géén winterkleren aan.

Vitamine D

Dus dan maar zo: een gele trui, een felle midi-rok en mijn nieuwe sneakers. Met als kers op de taart een zonnebril, want gelukkig kwam wel de zon af en toe door. Het is heerlijk om deze week wat vitamine D binnen te krijgen op dit eiland. Maar de tijd vliegt en morgen ga ik alweer naar huis. Gelukkig hebben we de foto’s nog ;-). Ik wisselde deze week voornamelijk werken af met uitslapen, eten en in de zon liggen. Zo heb ik deze week twee coaching calls gedaan met klanten en mijn nieuwe artikel gefinetuned en gepubliceerd.

Duochrome

Van witte sneakers heb ik er meer, maar het leuke aan deze is het duochrome stukje aan de achterkant. Ik loop al de hele week op ze – afgewisseld met flip-flops dan- en dat bevalt uitstekend.

Ik draag:

H&M Trend gele trui
H&M Trend gele midi-rok
Nike sneakers via vanHaren (kun je hier vinden)
H&M Trend zonnebril

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties