logo
13 March 2018

Crossbody bag

Gepost in mijn outfits

teddy coat, teddyjas, fashion blogger, fashion is a party, dr. martens, brandfield, burkely, crossbody bag, muts, winteroutfit, arnhem, lente, heuptas, handtas, laptoptas, festivaltas, shopper
teddy coat, teddyjas, fashion blogger, fashion is a party, dr. martens, brandfield, burkely, crossbody bag, muts, winteroutfit, arnhem, lente, heuptas, handtas, laptoptas, festivaltas, shopperteddy coat, teddyjas, fashion blogger, fashion is a party, dr. martens, brandfield, burkely, crossbody bag, muts, winteroutfit, arnhem, lente, heuptas, handtas, laptoptas, festivaltas, shopper
teddy coat, teddyjas, fashion blogger, fashion is a party, dr. martens, brandfield, burkely, crossbody bag, muts, winteroutfit, arnhem, lente, heuptas, handtas, laptoptas, festivaltas, shopper
teddy coat, teddyjas, fashion blogger, fashion is a party, dr. martens, brandfield, burkely, crossbody bag, muts, winteroutfit, arnhem, lente, heuptas, handtas, laptoptas, festivaltas, shopper
teddy coat, teddyjas, fashion blogger, fashion is a party, dr. martens, brandfield, burkely, crossbody bag, muts, winteroutfit, arnhem, lente, heuptas, handtas, laptoptas, festivaltas, shopper
teddy coat, teddyjas, fashion blogger, fashion is a party, dr. martens, brandfield, burkely, crossbody bag, muts, winteroutfit, arnhem, lente, heuptas, handtas, laptoptas, festivaltas, shopper
teddy coat, teddyjas, fashion blogger, fashion is a party, dr. martens, brandfield, burkely, crossbody bag, muts, winteroutfit, arnhem, lente, heuptas, handtas, laptoptas, festivaltas, shopper

In deze post deel ik waarschijnlijk de laatste winteroutfit van dit seizoen met je. Want de lente komt eraan! Terwijl ik dit typ schijnt de zon heerlijk naar binnen en krijg ik helemaal zin in blote benen, lichte kleuren en zomerse printjes. Natuurlijk: het is pas een paar weken geleden dat ik terugkwam uit Gran Canaria, maar sindsdien is het zó koud geweest…

Crossbody bag

Deze outfit is nog even alles behalve zomers, haha. Ik combineerde mijn nieuwe teddyjas met good old Dr. Martens, een lang, groen vest en bold eyeliner. Dat maakt deze outfit stoer en een beetje grungy. Iets vrouwelijker is meer mijn ding, maar zoals je wellicht weet, houd ik van afwisseling en experimenteren. Het Burkely tasje van Brandfield is nieuw. Ik gebruik kleine tassen niet veel, omdat ik ze niet zo praktisch vind. Maar vaak genoeg hoef ik helemaal niet meer mee te nemen dan een telefoon, pinpas, lipstick en sleutels. Die kunnen prima in een kleine crossbody bag als deze natuurlijk. Dat scheelt een hoop gesjouw!

Burkely tassen

Ik kende Burkely nog niet, maar dit merk heeft echt mooie, tijdloze tassen en clutches. Variërend van laptoptassen tot handtassen tot shoppers. Deze crossbody bag is aan de buitenkant gemaakt van suède en van hele goede kwaliteit. Toch is het tasje ook erg lichtgewicht. Ik heb de cognac uitvoering, maar draag je liever zwart? Het model is ook verkrijgbaar in metallic/zwart.

De heuptas

Heb jij trouwens de heuptassentrend al gespot? Eens in de zoveel tijd komt ie terug: de retro heuptas! Brandfield heeft ze van Eastpak, Calvin Klein en Legend. Je ziet ze steeds meer in luxe materialen, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een campinguitstraling. Heuptasjes zijn niet alleen on trend, maar ook nog eens heel gemakkelijk: je hebt je handen vrij!

– Deze post is tot stand gekomen samen met Brandfield –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties