logo
8 March 2018

Faux fur gilet en bootcut jeans

Gepost in mijn outfits

scarfz, sjaals, sjaals kopen, winteroutfit, wintertrui, faux fur jas, faux fur gilet, capuchon, bootcut jeans, enkellaarzen, sonsbeek arnhem, fashionblogger, fashion is a party, suzanne van schaik, voorjaar 2018, fashion 2018, cheap monday, larissa scarfz
scarfz, sjaals, sjaals kopen, winteroutfit, wintertrui, faux fur jas, faux fur gilet, capuchon, bootcut jeans, enkellaarzen, sonsbeek arnhem, fashionblogger, fashion is a party, suzanne van schaik, voorjaar 2018, fashion 2018, cheap monday, larissa scarfz
scarfz, sjaals, sjaals kopen, winteroutfit, wintertrui, faux fur jas, faux fur gilet, capuchon, bootcut jeans, enkellaarzen, sonsbeek arnhem, fashionblogger, fashion is a party, suzanne van schaik, voorjaar 2018, fashion 2018, cheap monday, larissa scarfz
scarfz, sjaals, sjaals kopen, winteroutfit, wintertrui, faux fur jas, faux fur gilet, capuchon, bootcut jeans, enkellaarzen, sonsbeek arnhem, fashionblogger, fashion is a party, suzanne van schaik, voorjaar 2018, fashion 2018, cheap monday, larissa scarfz
scarfz, sjaals, sjaals kopen, winteroutfit, wintertrui, faux fur jas, faux fur gilet, capuchon, bootcut jeans, enkellaarzen, sonsbeek arnhem, fashionblogger, fashion is a party, suzanne van schaik, voorjaar 2018, fashion 2018, cheap monday, larissa scarfz
scarfz, sjaals, sjaals kopen, winteroutfit, wintertrui, faux fur jas, faux fur gilet, capuchon, bootcut jeans, enkellaarzen, sonsbeek arnhem, fashionblogger, fashion is a party, suzanne van schaik, voorjaar 2018, fashion 2018, cheap monday, larissa scarfz

Afgelopen zaterdag droeg ik dit faux fur gilet nog óver drie lagen en ónder mijn jas. Een dag later kon ik het gilet over een longsleeve als “jas” aan (zie de foto hieronder). Dat vind ik het leuke aan faux fur: je kunt een faux fur item vaak zowel als vest als als jas dragen, afhankelijk van de temperatuur.

Wie had zich nog meer te warm aangekleed vandaag? ??‍♀️ Ik had over dit faux fur vest van @scarfz.nl nog een dikke jas aan. Anyway: vandaag mailde ik met iemand over doelen stellen. Een interessant onderwerp. Doe jij het? ___ En “doel” je dan op: ◾️ inkomen ◾️ klanten ◾️ volgers ◾️ websitebezoekers …iets anders meetbaars? ___ Sommige mensen zeggen dat geld nooit het doel mag zijn. Anderen dat omzet juist leidend moet zijn. ___ Hoe dan ook: ik merk dat veel ZZP’ers het lastig vinden om uitdagende en tegelijkertijd realistische doelen te stellen. En als het om een omzetdoel gaat: al snel gaan rekenen wat ze nodig hebben. ___ Voordat je gaat rekenen: wat zou je WILLEN verdienen? En voordat je jezelf afvraagt OF wel gaat lukken wat je wilt… vraag jezelf liever af HOE gaat lukken wat je wilt ?. #businesscoach #zzp #ondernemer #doelenstellen #omzetdoel #smartdoelen #fauxfurvest #arnhem

Een bericht gedeeld door Businesscoach voor ZZP’ers ? (@suzvanschaik) op

Faux fur fan

Ik ben en blijf dus een mega faux fur fan. Het aantal faux fur jassen en vesten dat ik in mijn kast heb, is een beetje schandalig. Liefst heb ik faux fur in alle kleuren. Ik voel me er fantastisch in en vind het ook een hele praktische oplossing tegen gekoukleum.

Voorjaarscollectie

Dit gilet is van Scarfz. Met de eigenaresse van Scarfz – Larissa- had ik afgelopen maandag een date. Daardoor heb ik gelijk ook de nieuwe voorjaarscollectie van Scarfz gezien en die is echt tof! Denk: tropische jurken, toffe mom jeans en natuurlijk… sjaals. We hebben super leuke foto’s gemaakt van een aantal items voor Instagram, dus ga Scarfz daar zeker volgen.

Roundie

Heb je mijn Gran Canaria post met de roundie van Scarfz al gezien? Als je op vakantie naar de zon gaat dit voorjaar, kan ik je een roundie zeker aanbevelen. Hij komt altijd van pas! En er zijn zoveel leuke printjes om uit te kiezen.

– Deze post is tot stand gekomen samen met Scarfz –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties