logo
1 March 2018

Freezing cold

Gepost in mijn outfits

Duifhuizen tassen en koffers, replay handtas, zwarte handtas, fuzzy coat, fashionblogger, fashion is a party, winteroutfit, freezing cold, outfit winter, outfit vriezen, warme outfit, ugg australia, ugg laarzen, hoedje, faux fur jas, shirt dress
Duifhuizen tassen en koffers, replay handtas, zwarte handtas, fuzzy coat, fashionblogger, fashion is a party, winteroutfit, freezing cold, outfit winter, outfit vriezen, warme outfit, ugg australia, ugg laarzen, hoedje, faux fur jas, shirt dress
Duifhuizen tassen en koffers, replay handtas, zwarte handtas, fuzzy coat, fashionblogger, fashion is a party, winteroutfit, freezing cold, outfit winter, outfit vriezen, warme outfit, ugg australia, ugg laarzen, hoedje, faux fur jas, shirt dress
Duifhuizen tassen en koffers, replay handtas, zwarte handtas, fuzzy coat, fashionblogger, fashion is a party, winteroutfit, freezing cold, outfit winter, outfit vriezen, warme outfit, ugg australia, ugg laarzen, hoedje, faux fur jas, shirt dress
Duifhuizen tassen en koffers, replay handtas, zwarte handtas, fuzzy coat, fashionblogger, fashion is a party, winteroutfit, freezing cold, outfit winter, outfit vriezen, warme outfit, ugg australia, ugg laarzen, hoedje, faux fur jas, shirt dress
Duifhuizen tassen en koffers, replay handtas, zwarte handtas, fuzzy coat, fashionblogger, fashion is a party, winteroutfit, freezing cold, outfit winter, outfit vriezen, warme outfit, ugg australia, ugg laarzen, hoedje, faux fur jas, shirt dress

Met de zon van deze en vorige week is het af en toe – als je naar buiten kijkt – net of de lente er al aan komt. Totdat je naar buiten gaat en het toch freezing cold blijkt te zijn, haha. Perfect weer voor laagjes en hele warme schoenen. 

Ik ontdekte laatst dat de tassen van Replay echt heel erg tof zijn! Deze zwarte handtas heeft een fijn middenslag formaat en is stevig genoeg voor een niet te grote laptop. Je kunt ‘m zowel met het lange hengsel als met het korte handvat dragen. Hij is al uitverkocht helaas, maar bij Duifhuizen zijn nu veel mooie Replay tassen en clutches in de sale.

De jas is officieel een vest geloof ik, maar ik vind dat ie ook prima als jas door kan. Matcht de kleur niet goed bij mijn schoenen?

– Deze post is tot stand gekomen samen met Duifhuizen tassen en koffers –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties