logo
19 May 2018

Rollercoaster

Gepost in mijn outfits

rollercoaster, fashion is a party, suzanne van schaik, relatie verbroken, uit elkaar, businesscoach, suzanne van schaik businesscoach, arnhem, ondernemer, ondernemen
rollercoaster, fashion is a party, suzanne van schaik, relatie verbroken, uit elkaar, businesscoach, suzanne van schaik businesscoach, arnhem, ondernemer, ondernemen
rollercoaster, fashion is a party, suzanne van schaik, relatie verbroken, uit elkaar, businesscoach, suzanne van schaik businesscoach, arnhem, ondernemer, ondernemen
rollercoaster, fashion is a party, suzanne van schaik, relatie verbroken, uit elkaar, businesscoach, suzanne van schaik businesscoach, arnhem, ondernemer, ondernemen
rollercoaster, fashion is a party, suzanne van schaik, relatie verbroken, uit elkaar, businesscoach, suzanne van schaik businesscoach, arnhem, ondernemer, ondernemen

Als je me volgt op social media, dan had je het waarschijnlijk in de gaten: 2018 is tot nu toe een behoorlijke rollercoaster voor me. Dat begon in januari, toen Jacky en ik besloten te stoppen met onze samenwerking. Daardoor kwam er veel meer tijd voor mijn bedrijf als businesscoach, waar ik nu heel dankbaar voor ben. Ik krijg dagelijks online hele leuke reacties op de content die ik deel (bijvoorbeeld via Instagram), werk met hele leuke klanten en heb meer vrijheid dan ik ooit heb gehad. suzannevanschaik.nl ontwikkelt zich in sneltreinvaart, waardoor ik steeds voor nieuwe ondernemersuitdagingen kom te staan. Dat is heerlijk, maar ook spannend.

Verder zijn Bas en ik in april uit elkaar gegaan, na 8.5 jaar. Dat brengt zowel emotioneel als praktisch heel wat met zich mee uiteraard. Zo ben ik op zoek gegaan naar een eigen woning en ga ik over een paar weken verhuizen.

Ik post niet heel frequent meer op Fashion is a party, maar het voelt zeker goed om af en toe eens een post te plaatsen hier. Gelukkig maak ik de laatste tijd weer af en toe foto’s met Sara, zodat ik ook beeld heb daarvoor. Wel zo handig ;-).

Ik draag:

& Other Stories beige trui
& Other Stories zwarte jeans
COS enkellaarzen
H&M choker

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties