logo
2 May 2018

Cactusprint

Gepost in mijn outfits

scarfz, cactusprint, blouse cactus, lentekleding, zomerkleding, bootcutjeans, fashion is a party, arnhem, isabel marant, schakelketting, fashionblogger, hakken, tropische print
scarfz, cactusprint, blouse cactus, lentekleding, zomerkleding, bootcutjeans, fashion is a party, arnhem, isabel marant, schakelketting, fashionblogger, hakken, tropische print
scarfz, cactusprint, blouse cactus, lentekleding, zomerkleding, bootcutjeans, fashion is a party, arnhem, isabel marant, schakelketting, fashionblogger, hakken, tropische print
scarfz, cactusprint, blouse cactus, lentekleding, zomerkleding, bootcutjeans, fashion is a party, arnhem, isabel marant, schakelketting, fashionblogger, hakken, tropische print
scarfz, cactusprint, blouse cactus, lentekleding, zomerkleding, bootcutjeans, fashion is a party, arnhem, isabel marant, schakelketting, fashionblogger, hakken, tropische print

Mei is altijd al mijn favoriete Fashion is a party-maand geweest. Ik vind het een van de beste maanden om outfitfoto’s te maken, omdat er vaak bloesem is én het lekker lang licht blijft. Bovendien is het zonlicht nog niet zo hard als in de zomer. De lente vind ik kledingtechnisch ook een ideale periode: je staat niet blauwbekkend op de foto, maar je kunt nog wel met laagjes en accessoires werken, zonder weg te branden in de zon.

Blouse met cactusprint

Deze blouse met cactusprint van Scarfz heb ik de afgelopen weken veel gedragen. Ik word blij van het printje en hij zit heerlijk. Samen met de jeans is de outfit casual en laidback, daarom combineerde ik ‘m graag met hakken en mijn schakelketting van Isabel Marant.

Zonnige items

Het wordt later deze week weer heerlijk weer en ik kijk er enorm naar uit om zonnige items te dragen. Deze pantalon is perfect wanneer je wat netter gekleed wilt gaan en dit jurkje vind ik juist weer ideaal voor het terras. Maar het allerliefste wil ik dit pak aan, met bloemenprint. Super vrouwelijk en toch heeft ie iets stoers.

(Wat) heb jij al geshopt voor deze lente?

– Deze post is tot stand gekomen samen met Scarfz –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties