logo
5 June 2018

Moving

Gepost in mijn outfits

verhuizen, & other stories, lascana, bikini, badpak, fashionblogger, lume bags, strappy hakken, ibiza, arnhem, hairextensions, lott. gioielli oorbellen, zomeroutfit
verhuizen, & other stories, lascana, bikini, badpak, fashionblogger, lume bags, strappy hakken, ibiza, arnhem, hairextensions, lott. gioielli oorbellen, zomeroutfit
verhuizen, & other stories, lascana, bikini, badpak, fashionblogger, lume bags, strappy hakken, ibiza, arnhem, hairextensions, lott. gioielli oorbellen, zomeroutfit
verhuizen, & other stories, lascana, bikini, badpak, fashionblogger, lume bags, strappy hakken, ibiza, arnhem, hairextensions, lott. gioielli oorbellen, zomeroutfit
verhuizen, & other stories, lascana, bikini, badpak, fashionblogger, lume bags, strappy hakken, ibiza, arnhem, hairextensions, lott. gioielli oorbellen, zomeroutfit
verhuizen, & other stories, lascana, bikini, badpak, fashionblogger, lume bags, strappy hakken, ibiza, arnhem, hairextensions, lott. gioielli oorbellen, zomeroutfit

Afgelopen weekend ben ik verhuisd naar een nieuw, eigen plekje. Wist wel dat verhuizen niet zo’n pretje is, maar toch ben ik blij dat ik een contract voor een jaar heb getekend en dit dus pas op z’n vroegst over een jaar weer hoef te doen, haha. Maar het goede nieuws: na twee maanden uit een koffer te hebben geleefd, heb ik bijna weer al mijn kleding, make-up, schoenen en accessoires om ‘s ochtends uit te kiezen. Dat is heerlijk!

Ik geniet super erg van het mooie weer van de afgelopen weken. Waarbij de outfit in deze post toch wel een van mijn favoriete zomeroutfits is. Door de hairextensions, het kleurrijke jurkje en ook de strappy hakken. Maar vooral ook mijn eigen Lume bag natuurlijk: het merk dat ik sinds kort uit Ibiza importeer.

Nu de zomer bijna aanbreekt, is het een prima moment om je garderobe zomerproof te maken met bijvoorbeeld een bikini. Of een badpak, want van badpakken heb je tegenwoordig echt super mooie. Deze vind ik bijvoorbeeld heel gaaf – alleen niet zo geschikt om in te zonnen. Waar let jij op, als je een bikini of badpak shopt?

Ik draag:

& Other Stories jurkje
MANGO strappy hakken
LOTT. Gioielli oorbellen
Lume bag

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties