logo


Over

Welkom op Fashion is a party!


Toen modebloggers nog zeldzaam waren

Door mijn liefde voor kleding en mijn passie voor schrijven zette ik, Suzanne, op 29 januari 2009 mijn eerste outfitpost online. Modebloggers waren nog zeldzaam in die tijd. Inmiddels is dat wel anders, zoals je waarschijnlijk weet. Al worden modeblogs (of ‘personal style’ blogs) opnieuw schaarser. Outfits delen én een achterban opbouwen kan tegenwoordig natuurlijk sneller en gemakkelijker via bijvoorbeeld Instagram.

Hoe ik me onderscheid

Jaren geleden was het de eigenzinnige en uitbundige kledingstijl waarmee ik me onderscheidde. Vandaar ook de titel ‘Fashion is a party’. Later was het de persoonlijke toon. Zo creëerde ik in 2014 een behind the blog-pagina, met teksten die ik bij andere modebloggers nog nooit had gelezen. Op mijn behind the blog-pagina schrijf ik over mijn leven als blogger en ondernemer. Met de bijkomende twijfels en onzekerheden. Maar ook in de Fashion is a party-feed komen er regelmatig openhartige blogposts voorbij. Voor mij compenseren ze de oppervlakkige kant die kleding en make-up soms kan hebben.

Een tekstschrijver nodig? 

Ik schrijf niet alleen graag blogs, ik schrijf gewoon graag. En gelukkig ben ik er in de afgelopen jaren ook een stuk beter in geworden. Daarom wil ik je laten weten dat ik me inzet als freelance blogger, tekstschrijver en copywriter. Neem je contact met me op als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen? Me blijven volgen op LinkedIn mag natuurlijk ook.