logo
18 December 2011

Bits & pieces of my life (XL)

Gepost in overig, persoonlijk

De laatste Bits & pieces-post was nog in het Engels, maar ook in het Nederlands wil ik deze rubriek voortzetten. Omdat velen van jullie je afvragen wat ik zoal doe, en omdat persoonlijke stukjes jullie vaak aanspreken.

Deze keer is het tijd voor foto’s van de afgelopen week – vanaf afgelopen maandag, 13 december. Het zijn er éxtra veel geworden.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, leuk als je een reactie achterlaat!

Photobucket
Photobucket
Het vorige weekend was ik het hele weekend weg, en toen ik thuis was het hele huis ‘kerstig’! Niet heel gek, zul je misschien denken, zo rond Kerst. Dat klopt wel, maar ik weet dat het niet mijn vaders hobby is, dus extra leuk dat ie er zoveel aandacht aan had besteed.

Photobucket
Ik ben super blij met mijn geursticks van Rituals! Ik heb nooit zoiets gehad, maar toen ik op verschillende blogs las over geurkaarsen e.d., ben ik een beetje aangestoken.

Photobucket
Deze pepernoten (suikervrij) had ik speciaal gekocht zodat ik ook een beetje mee kon snoepen met Sinterklaas. Echter, ik vergat ze mee te nemen, en nu Sinterklaas het land weer uit is smaken ze gewoon niet meer.

Photobucket
Ik ben helemaal verliefd op deze Hema nagellak. Een nadeel is dat hij heel langzaam droogt, en wel drie tot vier laagjes nodig heeft voordat hij écht zo mooi wordt. Omdat ik nogal ongeduldig ben, moest ik (bubbeltjes!) ze twee keer opnieuw doen. Maar… dan heb je ook wat!

Photobucket
Voor mensen die zich afvragen wat ik nu zoal eet, met mijn dieet; soja yoghurt bijvoorbeeld! Best lekker, als je eenmaal aan de smaak gewend bent.

Photobucket
Even een ‘haar update’. Toevallig was er van de week al iemand die vroeg hoe het nu is met mijn ‘afgeschoren stukje’ – aangezien ik het zou laten groeien. Nou, zo dus! Het is nu een paar centimeter lang. Gelukkig ben ik de ‘stekel’ fase al voorbij, maar ik denk dat er nog wel meer moeilijke fases aankomen. In ieder geval ben ik er blij mee dat ik er niet meer naar hoef om te kijken. Daarom laat ik ook mijn pony groeien – ik heb even geen zin meer hem steeds bij te knippen, en straks hoef ik alleen nog maar zo nu en dan de puntjes te doen.

Verder heb ik een uitgroei tot Tokyo, maar ik heb het even zo gelaten, omdat ik het wel vind staan, nu ik ook geen make-up draag. Die felle kleur rood steekt dan wel érg fel af tegen mijn bleke snoetje. Ik ga het binnenkort wel weer verven, maar ik zit er wel een beetje mee dat mijn haar steeds langer wordt, en verven dus steeds moeilijker (het duurt langer, is duurder, en de punten krijgen liters verf te verduren, wat ook de kwaliteit niet echt goed doet).

Photobucket
Zo ziet mijn ‘nachtkastje’ (het is meer een tafel) eruit. Allemaal ongelezen. De oudste nog van september, shame on me!  Ik wil ze echt graag lezen, maar online is toch actueler, gaat daardoor altijd voor. Terwijl ik eigenlijk vind dat er niets zo ontspannend is als old skool met een tijdschrift op de bank.

Photobucket
Ik heb met mijn vader en zusje maar één of twee keer kerstkaarten verstuurd, maar dit jaar had ik de drang om het anders te doen en wat goede eigenschappen van mijn moeder voort te zetten (zij was heel creatief en attent in dit soort dingen), dus… ik heb kerstkaarten geschreven! Dat ik van de digitale generatie ben, was wel duidelijk. Alle adressen opzoeken, en ze recht op de envelop schrijven… wat een gedoe!

Photobucket
Zoals jullie hebben kunnen lezen, was ik afgelopen maandag bij de Miljonair Fair. Renu en Eva (fashion director en hoofdredacteur van Jackie) hielden daar ‘de wacht’ voor het Jackie Hotel. Een gebied met standjes speciaal voor de vrouw. We maakten even deze spontane foto!

Photobucket
Dinsdag had ik het diner van haarmerk Alterna. Hier een snapshot met Vera.

Photobucket
De presentatie werd verzorgd door Thijs Willekes…

Photobucket
…een Daan Kneppers. Ik zei toch: wat hij allemaal kan met haar…

Photobucket
Woensdag en donderdag waren rustige dagen, met regen…

Photobucket
…en sneeuw!

Photobucket
Photobucket
Ik probeerde deze Revlon Colorstay nagellak, die ik aanschafte via Lisa – net zoals de Pure Ice nagellak. Er gebeurde iets wat ik nog nooit eerder had meegemaakt: er zat lucht onder de nagellak, maar niet als belletjes! Het waren wat grotere ‘bollingen’ die je kon verplaatsen als je over je nagel wreef. Heeft iemand dit wel eens meegemaakt?

Photobucket
Naar Ikea geweest voor mijn zusje. Dat was lang geleden.

Photobucket
Mijn eerste zakelijke kerstkaart. Van de lieve Limburgse dames van Fee. Cool hè?!

Photobucket
Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe merken en (web) shops – het kan ook bijna niet anders. Deze week ontdekte ik de webshop met vrolijke shirts van Lady Umbrella.

Photobucket
Vrijdagavond had ik de diploma uitreiking van het tweetalig onderwijs, wat ik (naast het reguliere VWO-onderwijs) volgde op de middelbareschool. There he is!

Photobucket
Maar oh, wat voelde ik me ongemakkelijk! Ik vind het IB diploma erg overschat en heb niet naar mijn zin gehad op school, dus het was raar om daar te moeten staan als een trotse oudleerling. Maar goed, ik ging wel naar huis met een persoonlijke quote van mijn oudlerares Engels. Iedereen kreeg een persoonlijke quote uit een literair boek wat we bestudeerd hebben, maar omdat er bij haar niets anders naar boven kwam dan ‘fashion’ als ze aan mij dacht (ja, dat vind ik best een compliment) kreeg ik er één van Napoleon: “Fashion condemns us to many follies, the greatest is to make ourselves its slave”. Vrij vertaald betekent het dat je geen slaaf moet worden van mode, en de inschatting was dat ik deze quote met mijn eigenzinnigheid wel kon waarderen. En ja hoor, dat kan ik wel. Er komt nog een outfit post online van wat ik droeg.

Photobucket
Zaterdag was ik in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Daar kwam Juvat Westendorp (tv-programma So You Think You Can Dance) de actie ‘Dans een paar bij elkaar’ promoten. De bedoeling was om met een glitterhoed of boa lekker showy op de foto te gaan, dus vooruit dan maar… omdat ik anders nooit op de foto sta.

Omdat het maar zelden voorkomt dat dit soort evenementen in Arnhem worden gehouden, wilde ik natuurlijk even gaan kijken! Het was erg leuk, maar ik verklap niet te veel: jullie lezen gauw meer.

Photobucket
Photobucket
Zaterdagavond had ik een actieve bui en besloot ik Just Dance op de Wii aan te zetten. Leuk!

Hoe was jullie week? En wat is je favoriete foto?

Foto’s door mij, Saskia van Schaik, Vera Lücker en Jan Neman

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties