logo
27 December 2011

Outfit – Licht in de winter

Gepost in mijn outfits

Ik weet niet wat het is met mij en deze donkere dagen. Het lijkt wel dat, des te donkerder het wordt, des te lichter ik me aan ga kleden. Sowieso heb ik altijd lak gehad aan seizoenen – ik neem me al mijn hele leven voor ergens te gaan wonen waar ze gewoon geen seizoenen hebben – maar nu ik de foto’s terug zie van zo’n lichtgrijze tot witte onderkant, moet ik toegeven dat ik het er toch lichtelijk misplaatst uit vind zien.

Echter, voor mijn gevoel is het ook wel een beetje mijn handelsmerk geworden dat je – als je foto’s terugziet van mijn outfits- hooguit via de achtergrond kunt vaststellen welke tijd van het jaar het was. Ik ga rustig in bond staan in de zomer en in deze beachy shorts in de winter; ik zeg het nog maar een keer.

Toch vind ik de outfit wel leuk. De hairdo en het extra tuttige sjaaltje zijn aspecten die jullie nog niet vaak zo bij mij hebben gezien, en ik vind het dan ook belangrijk om mezelf en jullie te blijven verrassen.

Wat vind jij? Kunnen lichte kleuren prima in de winter? Of moet ik me beter aan de seizoenen houden?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
AX Paris trui
New Yorker shorts
panty onbekend
Bullboxer schoenen
ketting onbekend
sjaaltje onbekend
tweedehands cuff

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties