logo
28 December 2011

Samsung’s Street Squad – Trics en tools van de Galaxy Note

Gepost in overig
Dit is een advertorial. Deze post is bewerkt op dinsdag 28 december, 10:45.

De nieuwe Samsung Note zit vol met innovatie. Nadat de tablet een kruising tussen een computer en smartphone bleek, is de Note een nieuw compromis tussen de smart phone en de tablet. Een nóg ‘smartere’ phone, zou je dus kunnen zeggen. Het grootste verschil is eigenlijk zo simpel als het beeldschermformaat. Deze is nog klein genoeg om mee te bellen, maar groot genoeg om je niet meer beperkt te voelen tijdens het surfen.

Iedere maand komt Samsung met een nieuw Street Squad filmpje. In dit filmpje gaat er een ‘Street Squadter’ op onderzoek uit naar mobiele trends, nieuwe producten en hoe ze ontvangen worden. Deze december is Katie de Note gaan ontdekken. Om erachter te komen hoe praktisch de Samsung Note is voor onderweg, gaat ze naar de dierentuin. Daar vindt ze uit in hoeverre de features van de Note van pas komen.

De S Pen en S Memo blijken erg handig om onderweg kleine aantekeningen te maken, en met de 8 megapixel camera maken je foto’s van goede kwaliteit. Alle informatie en beeldmateriaal die ze wil delen, worden snel naar de plek van bestemming verzonden. Katie is dus zeer tevreden?

En jij? Vind of lijkt de Samsung Note jou een uitkomst?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties