logo
5 January 2012

Battle of the outfits – De oversized blazer

Gepost in mijn outfits

Ook de rubriek Battle of the outfits heb ik weer van stal gehaald! De volgers die al een heel tijdje langer meegaan dan gisteren zullen deze wellicht nog wel vaag herkennen. Omdat ik vaak outfit posts plaats, vind ik het leuk deze zo af en toe te vergelijken. In battle of the outfits zet ik drie outfits bij elkaar die op zijn minst één ding gemeen hebben: een item dat ik in alle looks draag. Zo wordt jullie geheugen ook nog eens opgefrist, en komen de outfits nog vaker dan één keer tot hun recht!

Vandaag ga ik de looks vergelijken waarin ik de oversized blazer draag. Ookwel boyfriend blazer genoemd, maar deze babyroze is is de boyfriend associatie niet de eerste die je bij dit item zult hebben.

De oversized blazer vind ik een moeilijke. In veel oversized kleding verdrink ik bijna letterlijk, en het is dus altijd belangrijk om de rest wel mooi aangesloten te houden. Ik wil er tenslotte niet uitzien alsof ik alles ‘op de groei’ heb gekocht.

Om ook maar even mijn eigen mening te geven: ik vind de tweede look het mooiste, maar de derde look het creatiefste. En in mijn geval wint creativiteit het dan, dus ga ik voor de laatste look.

In onderstaande outfits heb ik mijn best gedaan, maar nu is de vraag: welke outfit wint volgens jou?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.
Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Vero moda blazer.

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties