logo
12 January 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Deze post is bewerkt op vrijdag 13 januari, 9:27.
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waar vind.

In deze editie van blogpost tips zie je weer allerlei uitéénlopende onderwerpen en soorten posts en artikelen langskomen. Een salade, een sieradenontwerpster to know, en vooral nog veel meer fashion en beauty! Kijk, klik (op de titels boven de foto’s om naar de desbetreffende post te gaan), en lees je mee?

Tip! Sieraden geïnspireerd op Barbie.PhotobucketIk houd van mode, maar ik houd er wel van om te creëren met wat er al is. Ondanks dat ik diep respect heb voor ontwerpers, ben ik er dus zelf absoluut geen. Nóg mooier is om het principe van stylen en ontwerpen te combineren in één. Deze sieradenontwerpers gebruikt bestaande Barbie-onderdelen om daar vervolgens nieuwe sieraden mee te creëren – die ik trouwens echt te gek vind. Hier vindt je de Etsy shop van de ontwerpster (die momenteeel gesloten is, wegens zwangerschapsverlof). Helaas zijn de sieraden best aan de prijs (je betaalt zeker €100,- was mijn indruk), maar toch bedankt, Coco, voor het delen!

Tip! Draag je ketting op je rug.PhotobucketWe wonen maar gewoon in Nederland natuurlijk, en daardoor niet dagelijks met onze blote rug buiten, maar hoe fairytale-achtig ziet dit eruit? Ik vind het echt een droomfoto, en wil deze ‘truc’ zeker onthouden voor als de zon zich wat meer laat zien!

Tip! Recept voor een lekkere en gezonde salade.PhotobucketMijn dieet heeft voor- en nadelen. Een voordeel is zeker dat ik gezonder eet, en meer mijn best doe om te variëren (ik mag immers al zo weinig). Sla is bij ons thuis vaak sla. Met hoogstens een paprika’tje, komkommertje en wat witte saus uit een potje eroverheen, maar in ieder geval niet zo lekker als deze. Nog nooit heb ik thuis geluncht met een salade, maar aangezien ik geen brood (en wel een sla) liefhebber ben, moet ik dat zeker eens gaan proberen. En dan meteen proberen hem zo lekker te maken als deze! Eet jij wel eens een salade als lunch, of zou je het willen proberen?

Tip! De valentijnscollectie van Lush.Photobucket
Hierbij een bekentenis: ik heb nog nooit iets geprobeerd van Lush. In de beauty bloggers wereld mag ik me dan echt gaan schamen, maar ik denk uiteindelijk toch dat mijn fashion liefde voorrang krijgt. Het leven is keuzes maken, en veel geld uitgeven aan én mooie beauty spulletjes én leuke kleertjes zit er niet altijd in. Máár, gelukkig bestaat er nog zoiets als Lush’ válentijnscollectie – hint!

Tip! Tassen van of voor je tijdschriften.PhotobucketMooi Hip Cool deelt alles wat – juist- mooi, hip of cool is, en dat zijn deze tassen zeker! De buitenste twee zijn gemaakt van/geïnspireerd op tijdschriften, de middelste is om ze in te bewaren. Musthaves voor dagelijkse lezers! Klik op de link boven de foto om naar de bijbehorende Etsy shop te gaan.

Tip! Vogue NL komt eraan.PhotobucketAls je écht van mode houdt wist je het allang. Zo niet, dan weet je het nu: Nederland krijgt in 2012 een nationale editie van Vogue. You couldn’t make me any happier en ik ben werkelijk réuze benieuwd of ‘ons’ blad dezelfde uitstraling, inhoud, look en feel zal gaan krijgen als de internationale bladen. De redactie van het blad is al te volgen op Twitter en Facebook, je kunt je al aanmelden voor de nieuwbrief, én je kunt je alvast opgeven als toekomstig abonnee. Klik op de tip boven de foto om doorverwezen te worden.

Tip! Baby James.PhotobucketTja, je kunt er niet letterlijk iets mee, maar ik vond zeker dat James – geboren op twee janari, met als mama blogger Charlotte aka Thefashionguitar- in dit rijtje thuis hoorde. Ik heb nog nooit een zwangere blogger gevolgd, en – hoe raar het ook klinkt- ik vond het heel bijzonder! Hoewel Charlotte er toch echt niet zo heel veel over vertelde en een groot deel ook privé hield, voelde het toch heel dichtbij, en voelde ik me net een soort tante toen hij er daadwerkelijk was. Call me crazy, maar ik ben stiekem wel benieuwd of iemand hetzelfde heeft.

Voor meer nieuwtjes en leuke links van andere sites en blogs, volg mij ook op Facebook.

Wat is deze keer je favoriete tip? Laat het me weten!

Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties