logo
20 January 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waar vind.

Het is weer zover: ik heb opnieuw leuke en diverse (naar mijn mening, uiteraard) posts en artikelen verzonnen om je aan te spreken, je te inspireren, of je – de naam zegt het al – een tip te geven. Deze editie een haar tutorial, de leukste, makkelijkste en goedkoopste kaars die je ooit gezien hebt, en een weekendtip voor als je zin hebt er dit weekend op uit te trekken maar je nog niet weet waarheen. Enjoy!


Tip! Een Franse vlecht, how-to?

Photobucket
Als kleine Suz kreeg ik dit kapsel wel eens nadat mijn haar geknipt was bij de kapper – ik was dol op alle soorten vlechtjes, staartjes en knotjes. Deze tutorial brengt dat kleine-meisjes-gevoel weer een beetje bij me naar boven, maar deze Franse vlecht staat ook gewoon heel chic en klassiek tijdens een elegant feestje.

Tip! Daria in Las Vegas editorial.
Photobucket
Ik blijf niet vaak écht langer naar een editorial kijken. Redacties van modetijdschriften hebben bij voorkeur een goed gevoel voor mode en ook niet het minste budget, dus natúúrlijk kunnen zij mooie plaatjes schieten. Toch kan ik niet ontkennen dat er een verschil is tussen ‘mooi’ en ‘mooi’ en dat het niet bewonderenswaardig is dat deze editorial uit de Franse Vogue komt. Het prachtige model Daria Werbowy laat je alle soorten over-the-top (je weet: ik ben opzich niet vies van een beetje over the top hier en daar) Amerikaanse plaatjes zien die van een andere planeet lijken te komen.

Tip! Fruitige kaars.
Photobucket
Creatief? Sfeer nodig? Op een klein budget? Zin in een sinaasappel? Die vragen hebben niets meer en niets minder te maken met deze zelfgemaakte kaars van een halfve, uitgeholde sinaasappel. Musthave voor dames met een oranje interieur (je gaat me niet vertellen dat je geen oranje interieur hebt).

Tip! Drie random leuke dingen.
Photobucket
Niet alles hoeft bedacht te zijn, heeft een goede reden nodig, moet beargumenteerd worden: sommige dingen zijn gewoon grappig, mooi, leuk, fascinerend en ga zo maar door. Eva poste drie dingen die niets met elkaar te maken hebben, maar waar ik het wél helemaal mee eens ben. Zelfs aan de creepers begin ik te wennen. Deze komen al best een beetje in de buurt, toch?

Tip! Taschen Warehouse Sale.
Photobucket
Taschen (je weet wel: die ge-wel-di-ge boekenwinkels) opende afgelopen zomer haar eerste vestiging in Nederland, en wel op de P.C. Hooftstraat. Dat betekent uiteraard dat niet alle boeken even budget zijn, maar hé: daar is de sale voor uitgevonden, toch?

Tip! Alle soorten lijstjes bij Hema.
Photobucket
Ik kán best gestressed, vergeetachtig en chaotisch zijn. Ik ben gewoon totaal niet praktisch. Vandaar dat er overal in huis agenda’s, briefjes, aantekeningen, not-to-forget‘s liggen. Helaas krijg ik áltijd reminders en ideëen als ik bijvoorbeeld onder de douche sta en daar gek genoeg niet altijd pen en papier bij de hand heb. Deze handige Hema-tip lijkt me voor mij geen overbodige luxe, is wat ik maar even wil zeggen.

Tip! DIY haarmasker tegen elk haartype/-probleem.
Photobucket
Een haarmasker is gewoon fijn – je weet simpelweg niet wat je mist als je er geen gebruik van maakt. Je hebt al helemaal geen reden meer tot verzet na het lezen van deze DoItYourself’s, want die doen het vaak net zo goed potjes. Ik heb écht wel eens een pot mayonaise in mijn haar gesmeerd. Het geurt niet heel verrukkelijk, maar het resultaat mocht er zijn.

Waar ga je echt iets mee doen? Welke post vond je verrassend? Let me know!

Meer nieuwtjes, tips en andere up-to-date-blijvers? Volg me op Facebook.

Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties