logo
3 January 2012

Blogpost tips – Nieuwjaar editie

Gepost in beauty, fashion
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waar vind.

Omdat het de afgelopen dagen stikte van NYE posts, 2011 lijstjes, goede voornemens voor 2012, terugblikken vooruitkijken, is deze editie van Blogpost tips gewijd aan het oude en nieuwe jaar.  Ik zal elke keer weer proberen zoveel mogelijk af te wisselen qua sites en thema’s, zodat er voor ieder wat wils bij zit, maar natuurlijk heb ik wel zo mijn favorieten!

Tip! De top 10 party looks van bloggers. Photobucket
Zoals jullie wellicht weten ben ik groot van mensen die, net als ik, ook niet zo zijn van ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Natuurlijk, met twee beentjes op de grond blijven is belangrijk, maar als het op kleding aankomt mag het best wat creatiever, spektaculairder en meer over the top hier en daar. Zeker als het een feestje betreft! Aan feestje de afgelopen tijd natuurlijk geen gebrek, daarom kun je in deze post heerlijk smullen van party looks van niet de minste bloggers.

Tip! The best of Chiara in 2011. Photobucket
Chiara: you probably either hate her of love her. Nee, ze is niet de meest toegankelijke blogger, je mag van geluk spreken als je je met haar leven kunt identificeren. En toch vind ik dat al die over the top-heid en haar, toch wel redelijk welvarende, leven goed kan hebben. Ergens houdt ze voor mij die ‘girl next door’ factor, en ik denk zeker dat daar haar succes formule is. Ze is nét gewoon genoeg om je met haar te identificeren, en daardoor lijkt wat zij bereikt heeft, voor één van ons ook ineens veel voor de hand liggender. Haar ‘best of 2011’ post is een reisje rond de wereld, een reisje rond dé modeplekken van de wereld, een reisje door Glamourland, een rollercoaster van emoties en een serie prachtige plaatjes.

Tip! How-to-sale-shop tips. Photobucket
Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, hetzelfde geldt voor de winter sale! Maar hoe ga je nou het beste om met al die verleidingen, rommelige winkels en/of het door-de-bomen-het-bos-niet-meer-zien-gevoel? Yara geeft raad.

Tip! Het hele jaar glamorous haar.Photobucket
Tijdens de feestdagen besteden de meesten van ons wel wat meer aandacht aan ons uiterlijk. Iets langer voor de spiegel staan, en je hebt een fab hairdo gecreëerd. Nu het feestdagen-seizoen is afgelopen hoef je niet in een zwart gat te vallen, wat je haar betreft. Met deze tips heb je het hele jaar een mooi kapsel.

Tip! Dé fashion nieuwtjes van 2011. Photobucket
I Love Fashion News is er natuurlijk om je dagelijks het fashionnieuws te brengen, maar weet je nog waar iedereen het een jaar geleden, in januari, over had? Een opfrissertje met een hoog ‘ohja’ gehalte.

Tip! Wat je nog niet zag van Sandra. Photobucket
Sandra is mijn favoriete internationale fashionblogger van dit moment. Ze heeft zoiets laid back‘s over zig, terwijl haar blog en stijl er altijd fantastisch en geperfectioneerd uitziet. Zij koos niet voor een samenvatting aan het einde van 2011, maar poste foto’s die ze nog niet eerder had gepost. “Waarom?”, vroeg ik me af. Want toen ik aan het einde was, had ik een brok in mijn keel.

Tip! The best of the blushes en lipsticks van 2011.Photobucket
In de vorige Blogpost tips deelde ik al de mooiste nagellakken van 2011, geselecteerd door Viola. De link boven de foto verwijst naar de blushes, hier vindt je het artikel over de lipsticks. Toch vond ik dat ik deze beauties jullie ook niet kon onthouden. Viola is mijn favoriete internationale beautyblogster. Met stip. Haar gevoel voor kleur, shape, maar ook haar creativiteit en diversiteit in looks vind ik echt adembenemend soms. Met af een toe een goede dosis van haar humor ertussendoor een perfect blog, wat mij betreft.

Voor meer nieuwtjes en leuke links van andere sites en blogs, volg mij ook op Facebook.

Wat is deze keer je favoriete tip? Laat het me weten!

Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties