logo
4 January 2012

Elle Online Style Awards – Stem je op mij?

Vandaag geen ‘normale’ outfit post, maar ééntje die ik heb samen gesteld aan de hand van het thema van de Elle Style Awards. Deze vinden jaarlijks plaats en volgende week is het weer zover. Het leuke is dat Elle en H&M (sponsor van de Elle Style Awards) samenwerken om ook de normal people een style award te laten winnen, namelijk de online style award!

Deze kans wilde ik niet aan me voorbij laten gaan, en dus ben ik aan de slag gegaan met het thema roaring twenties – het thema van dit jaar. Hoewel ik het altijd moeilijk vind binnen kaders te werken, heb ik vooral nagedacht over de hoe mijn oma zich gekleed zou hebben toen ze jonger was, maar dit vervolgens wel vertaald naar ‘nu’. Een outfit met een hoog rétro gehalte dus, maar het moest niet lijken of ik létterlijk mijn oma’s kast had kaal geplukt.

Daarnaast wilde ik wel dat de look echt ‘Suz’ was, en dus genoeg van mijn identiteit zou hebben. Tenslotte is de vraag of ík stijl heb, en voor stijl moet je ook wat personality in je look zien, vind ik. Ik koos voor de donkergroene kleur van mijn trui en de donkerrode kleur van de handschoenen omdat ik dat zo’n prachtige combinatie vind. Voor de rest koos ik natuurlijk voor een tikkeltje speciale legwear, zoals jullie dat van mij gewend zijn. De paraplu vond ik goed bij de stijl werken, maar was – toegegeven- ook gewoon noodzakelijk.

Omdat de actie natuurlijk gedeeltelijk door H&M wordt georganiseerd, wilde ik ook H&M laten zien in mijn look. Niet dat ik daardoor heel anders moest denken, want – zoals jullie wellicht merken – mijn halve garderobe komt van de keten. Ik heb zélfs een paraplu met subtiel H&M reliëf, zoals jullie zien. Ja, je hebt het tegen een die-hard fan.

Nu mijn vriendelijke verzoek. Als je vindt dat ik de Online Style Award verdien, en als je vindt dat mijn roaring twenties look geslaagd is, zou je dan alsjeblieft deze foto een ‘Like’ willen geven op Facebook? Heel, heel veel dank!

Wat vind jij van mijn interpretatie van het thema?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided trui
H&M grijze rok
H&M Divided leren handschoenen
panty onbekend
Primark schoenen
H&M faux fur jas
Zara haarband
H&M paraplu

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties