logo
5 January 2012

Outfit – Op de slee

Gepost in mijn outfits

Bij gebrek aan sneeuw deze winter, ga ik dan maar op deze manier op de slee(hak). Omdat ik fan ben van de combinatie bruin/zwart, vind ik het leuk dat deze hakken uit die combinatie bestaat. Dat zie je niet zo vaak! Vooral deze tint bruin vind ik erg mooi, ook in de herfst.

Dat ik daar niet eerder op ben gekomen: een donkere kleur panty of maillot onder een doorzichtige panty dragen. Bij deze panty kreeg ik nog wel eens het commentaar dat het net leek of er gewoon heel veel vlekken op mijn benen zaten, maar – net als bij nagellak- door er een donkere kleur onder te dragen komt de print ineens veel beter tot zijn recht.

Ik vind de combinatie van zwart met dit jurkje erg leuk, maar – omdat het me anders weer een beetje te basic werd- had wel de behoefte iets anders met mijn benen te doen dan voor een ‘standaard’ zwarte panty of maillot te gaan. Op deze manier vind ik alles goed in balans.

Om nog even een flashback te maken naar de vorige outfitpost. Op Twitter en Facebook deelde ik het al, maar bij deze graag nog een keer: je krijgt 15% korting op de leuke t-shirts van Lady Umbrella als je bij het plaatsen van je bestelling de code ‘fashionisaparty15’ gebruikt. Altijd leuk, toch?

Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided jurkje
Zara vest
Pieces panty over grijze maillot
Asos via eBay sleehakken
Bijou Brigitte en Ydeltuyt ringen
ketting is van oma geweest
H&M haarclipje

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties