logo
1 January 2012

Outfit – Oud en nieuw

Gepost in mijn outfits

Hierbij wat ik droeg op Oudjaarsdag, New Years Eve included. Ik ben niets bijzonders gaan doen ‘s avonds, dus kon net zo goed ‘s ochtends al mijn strikjes aantrekken, toch? Jammer van die regen weer, gelukkig wordt het wel één van de warmste nieuwjaarsdagen ooit, naar het schijnt.

Helaas moet ik het nieuwe jaar inluiden met opnieuw een olifantenhuid rondom mijn ogen, een aardbeienvoorhoofd, en een derde oog op mijn kin (dat was het idee van mijn nicht – of ik het niet toevallig met make-up had gedaan, haha!). Sinds Kerst is het weer helemaal mis. Door mijn dieet is dit de eerste oud & nieuw dat ik geen door-papa-gebakken oliebol eet. Ook geen andere oliebol overigens.

Daarom wil ik vooral tegen jullie zeggen: let alsjeblieft een beetje op je gezondheid in 2012. Ik weet als geen ander dat deze heel vanzelfsprekend is als je er geen last van hebt, maar dat dit een heel ander verhaal wordt als je er wél last van krijgt. Er is niets vervelender dan dat je lijf je, op wat voor manier dan ook, in de steek laat. Het is geen vriend die je vaarwel kunt zeggen, het is – zo’n cliché!- je leven.

Als ik de foto’s zie voel ik me net zo’n cupcakeje, met dat bolle jurkje, die strikjes en die ‘dot’ op mijn hoofd. Ik heb het relaxte vest gekozen om alles nog een beetje te downgraden en het geheel toch enigszins geschikt te maken voor ‘op de bank’. Ik ben bang dat dat heel saai klinkt!

Geniet van je -vermoedelijk- vrije dag, en vergeet niet achter te laten wat je van de oufit vindt!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Peaches Geldof for PPQ jurkje via eBay
Vero Moda vest
H&M oversized strik
H&M Divided schoenen

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties