logo
21 February 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waar vind.

Ik heb weer nieuwe blogpost tips voor jullie verzameld! Van alles wat, mag ik wel weer zeggen. Een culinair recept dat niet alleen voor kinderen leuk is, natúúrlijk wat aandacht voor de nieuwe aankomende designercollectie van H&M, én de introductie van een nagellakmerk dat je wellicht nog niet kent. Waar wacht je nog op? Gauw bekijken, die blogposts!

Tip! De bewuste glossy: Vega magazine.
Photobucket
Ik heb jullie al vaker verteld dat, sinds ik huidproblemen heb, ik veel bewuster ben gaan leven. Dat is écht veel minder geitenwollensokken dan je denkt, en zou eigenlijk veel vanzelfsprekender moeten zijn dan het is. Ik heb hem zelf nog niet ingezien, maar alleen al voor deze mooie cover zou ik deze mooie nieuwe én bewuste glossy ‘Vega’ door willen bladeren. Deze tweede editie ligt sinds kort in de winkel; wellicht heb je het eerste nummer dus al gezien. Zo ja: wat vond je ervan?

Tip! Marni voor H&M door de leukste Belgische fashion blogger.
Photobucket
Je hebt lucky bastards en je hebt lucky bastards. De Belgische blogster Sofie is er in ieder geval één van. Ze mag ons in haar outfitpost alvast de Marni voor H&M stukken laten zien, die vanaf 8 maart verkrijgbaar zullen zijn voor ons ‘gewone volk’. Ik hoor veel enthousiaste geluiden over deze collectie (in tegenstelling tot de vorige, Versace, collectie eigenlijk), maar stond zelf nog niet zo te springen. Waar zijn de felle kleurtjes? Nu ik twee items in ‘levende lijve’ op Sofie heb gezien begin ik het enthousiasme wel te begrijpen: stijlvolle, tijdloze stukken.

Tip! Monki viert feest, en jij kan erbij zijn!
Photobucket
Laatst werd bekend gemaakt dat er een derde (na Amsterdam en Rotterdam) Monki store in Nederland zal openen, en wel in Utrecht. Deze post gaat echter over een feestje, een feestje in Amsterdam. Monki viert de nieuwe collectie op de unieke dag van 29 februari en, indien je achttien jaar of ouder bent, jij mag lekker meevieren!

Tip! Ken jij het nagellakmerk Fnug al?
Photobucket
Zoals je wellicht weet, houd ik er van om relatief onbekende merken te ontdekken! En ik heb er weer één gevonden hoor! Fnug, via Skins cosmetics, trekt inderdaad de aandacht door haar simplistische verpakking en aparte naam. Kende jij dit merk al?

Tip! Gevlochten neon kettingen via Etsy.
Photobucket
Prachtig, deze nieuwe aanwinsten van Laura: neon, gevlochten kettingen. Indien je op zoek bent een item om je garderobe helemaal zomer 2012-proof, dan denk ik dat je deze nu gevonden hebt. Voor €13,95 zijn de kettingen te koop (exclusief verzendkosten), via deze shop.

Tip! Loafers, het alternatief voor de ballerina.
Photobucket
Jarenlang liepen we de zomer plat (letterlijk) op flatjes en/of ballerina’s, dus ik ben blij met deze afwisseling: loafers. Vooral als het weer te mooi is voor dichte schoenen, maar te slecht voor sandaaltjes.

Tip! Cupcakes waren nog nooit zo leuk als deze paraplu’tjes!
Photobucket
‘Leuk voor kinderfeestjes’, luidt de tekst. Nu heb ik al in geen jaren een kinderfeestje meer gehouden, maar tóch vind ik deze paraplu’tjes too cute for words. Snel eens aan mijn bak-grage zusje vragen of ze ze eens uitprobeert!

Dagelijks deel ik meer leuke links, nieuwtjes en trends via mijn Facebook pagina. Wil je dus meer blogpost tips? Zorg dan dat je me daar volgt!

Wat vind jij van deze nieuwe tips? Welke is je favoriet?

Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties