logo
2 February 2012

Outfit – Bermuda

Gepost in mijn outfits

Ik had ooit een baantje in een kledingwinkel waar mijn collega op leeftijd tegen mij zei: ‘wat een leuke bermuda had je toen aan’. Voor de duidelijkheid: ik ben van eind 20e eeuw, dus stond met mijn mond vol tanden. Na wat subtiel eromheen gepraat te hebben, krijg ik door dat ze deze shorts (zoals ik ze ‘gewoon’ noem) bedoelde. Bermuda klinkt meer als een soort kaftan, hoela-rok, zwierig zomerjurkje. Vind je niet?

Koud. koud. en koud. Het zijn de enige woorden die ik zelf nog in mijn mond kan nemen, die ik op Twitter lees, en die ik hoor als ik de televisie aanzet. Niets zo moeilijk als je leuk aankleden bij extreem hoge en extreem lage temperaturen. Hopelijk kan ik daarin voor jullie een inspiratiebron zijn. Mijn tip is in ieder geval: laagjes, laagjes, laagjes en laagjes. Naast het feit dat laagjes het beste isoleren tegen de kou, staan ze ook nog eens erg leuk. En vergeet niet: alleen de bovenste laag is ‘zichtbaar’. Trek dus gewoon drie shirts onder je trui aan, en drie panty’s onder je maillot. Ken jou et schele.

Wat vind je van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker trui
Only zwart vestje
H&M sjaal
New Yorker shorst
C&A riempje
panty onbekend
Asos via eBay schoenen

Foto’s door Ruben Heijerman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties