logo
22 February 2012

Outfit – De berenpoten are back!

Gepost in mijn outfits

Ja, daar zijn ze weer: mijn ‘berenpoten’. Nu het weer het nog net toelaat en de krokusjes nog niet in bloei staan. Ook de tregging uit de vorige outfpost zie je terug, want man – dat ding wil ik niet meer uittrekken! Een heerlijk stofje en een vrolijk printje, wat wil een modemens nog meer?

Het grove vest kan deze ‘schoenen’ goed hebben, vind ik. Naar mijn mening heb je namelijk aan de bovenkant wel iets nodig wat je wat breder maakt, zodat je als persoon weer wat in verhouding bent. De poten zijn immers zo breed! Door de ketting heb ik het geheel wat geupgrade, zodat het niet allemaal te slonzig, en teveel knitwear werd, maar er ook iets chics was te zien. Een leuke, originele en comfortabele outfit, al zeg ik het zelf. Voor mijn gevoel is alles in balans!

Wat is jouw mening?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A blouse
Miss Selfridge via eBay vest
V&D tregging
H&M schoenen
H&M Trend ketting

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties