logo
24 February 2012

Outfit – Een beetje mint

Gepost in mijn outfits

Mint gaat zeer dominant worden deze zomer: zoveel blogs hebben al aandacht besteed aan deze kleur, en de winkels hangen er vol mee. Er zijn ergere trends wat mij betreft: mint is een koele, frisse kleur die perfect bij de warme zon van de zomer past. Een kleur die mooi te combineren is met andere pasteltinten, maar ook mooi met een felle tint oranje of roze.

En… mint is ook best te dragen als het nog winter is. Zo probeer ik te bewijzen met deze post. Tijdloos zwart en wit zijn wat mij betreft dan de twee perfecte ‘kleuren’ om mee te combineren. Dit leuke zomer- én winterjurkje van Unestablish, mijn altijd-makkelijk gestreepte vestje, wat (nep)leer als stoer contrast, wat lak op de nette schoentjes… en je hebt een winterse bijna-lente look met een béétje mint.

De kleur die ik draag is trouwens iets donkerder (en daarom ook iets geschikter voor deze tijd van het jaar) dan mint, maar kan nog wel net door als mint, vind ik.

Wat vind jij van mint? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Unestablish jurkje
C&A vestje
H&M nepleren jasje
H&M Trend schoenen
Ydeltuyt oorbellen
Pieces sjaal
Bristol hoedje

Foto’s door Ruben Heijerman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties