logo




18 February 2012

Outfit foto’s – Bloopers!

Gepost in mijn outfits, overig

Omdat jullie ze altijd zo leuk vinden: de bloopers! Aangezien ik een aantal keer per week een hele hoop foto’s maak, zijn die écht niet allemaal even charmant, flatterend en klaar om gepost te worden. Daar wil ik best eerlijk over zijn, vandaar dat ik zo nu en dan de wat mínder mooie foto’s laat zien.

Praten, ogen dicht, mijn shirtje recht trekken, springen, draaien… allemaal leveren ze vaak blooper proof materiaal op. Toch merk ik dat, zelfs na drie jaar, ik samen met mijn ‘fotografen’ de foto’s steeds sneller en efficiënter kan maken. Het kostte dan ook even tijd voordat ik nieuwe bloopers verzameld had.

Maar hier zijn ze, zoals jullie gewend zijn: onbewerkt, onge’sneden’, en helemaal puur natuur. Want die outfit foto’s zijn echt een stuk primitiever, amateuristischer en geïmproviseerder dan je wellicht denkt.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Welke is jouw favoriet?

Foto’s door verschillende mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties