logo
20 February 2012

Outfit – Metallic en print

Gepost in mijn outfits

Toegegeven: metallic en print is wat veel. Vooral als bijna álles metallic of print is. Hopelijk laten jullie mij er wel mee wegkomen, want ik vond dit wel weer echt een typische ‘Suz’ outfit. Kleurrijk, vrolijk, apart, niet te ‘gestyled’ en verre van standaard.

Een tregging, weet je hoe erg mijn hekel ging aan die ‘gevallen’? Het eerste waar ik aan denk zijn die van Pieces, die verschrikkelijk uit gaan lopen en af gaan zakken. Vaak zie ik ze op straat in de vorm van een spijkerbroek, terwijl ik ze toch echt flatterender vind als legging.

Op het kaartje van deze tregging, stond ook ‘tregging’. ‘Hé’, dacht ik toen, ‘maar deze is verdomd veel leuker!’. Dít was naar mijn idee echt zoals een tregging bedoeld is: een legging en/of broek waarvan je niet kunt zeggen of het een legging of een broek is. Zeg eens eerlijk: als ik dit stukje niet geschreven had, had je hem dan een legging of broek genoemd? Ik denk dat de antwoorden zullen gaan variëren. En bij deze, lieve Pieces, wil ik (hopelijk) zonder één van jullie lezeressen te beledigen, zeggen: ‘Maak spijkerbroeken maar gewoon als spijkerbroek, niet als tregging. Het is voor hun eigen bestwil’.

Jullie gaan gauw zien wat voor leuke activiteit ik heb beleefd in deze outfit, dus stay tuned!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided blouse
H&M Divided metallic top
DKNY metallic vest
tweedehands metallic sjaal
C&A riempje
V&D tregging
Izi-Fes laarsjes

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties