logo
23 February 2012

Steve Madden lente/zomer 2012 – Mijn favorieten

Gepost in fashion

Een tijdje geleden plaatste ik zes favorieten items van de online shop van Sacha: Sacha Online Shop – Mijn favorieten. Om daar nog even op terug te komen: er was wat onduidelijkheid over de vraag of Sacha inderdaad wat modellen van Jeffrey Campbell gaat verkopen. En zo ja: alleen in de webshop, of ook in de winkels? Ik weet inmiddels zeker dat vanaf januari 2012 Sacha inderdaad Jeffrey Campbell verkoopt, en zowel in de webshop als in de (grotere) winkels. Deze schoenen hebben van binnen een speciaal logo dat Jeffrey Campbell en Sacha combineert, en de schoenen zul je vast en zeker herkennen aan hun ‘extravagante’ designs.

Anyway, deze post van Sacha had ik nog niet eerder op een vergelijkbare manier geplaatst. Ik dacht dat zoiets als zes leuke schoenen op een rij toch een beetje te simpel was. Simpel blijkt niet altijd onpopulair, zo blijkt maar weer. Jullie reageerde veel op de post, en ik had het idee dat iets luchtigs tussendoor wel gewaardeerd werd. Tenslotte weer eens wat anders dan de lange verhalen die ik soms kan vertellen. Dat gaan we vaker doen, dacht ik zo!

Te vervolgen met de prachtige schoenen van Steve Madden. Naar de modellen van deze ontwerper kan ik wel blíjven kijken. Hoewel ze niet goedkoop zijn, zijn ze gelukkig ook niet onbetaalbaar. Mijn favorieten nieuwe modellen van de nieuwe lente/zomer collectie, wil ik graag weer aan jullie laten zien!

Photobucket
V.l.n.r.: €119,99 / €89,99 / €119,99 / €99,99 / €129,99 / €99,99
 
Steve Madden wordt verkocht in hun webshop, en daarnaast in hun winkels in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Adressen vindt je hier. Deze modellen zijn vanaf deze maand verkrijgbaar. De gelinkte schoenen/prijzen kon ik al in de webshop vinden de rest zal dus snel volgen in de webshop en/of winkels.

Heb jij een paar schoenen van Steve Madden in je kast (ik niet!)? Zo niet: kende je het merk al wel? Wat vind je van deze exemplaren?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties