logo
20 February 2012

Volg jij me al? – Google Friend Connect verdwijnt!

Gepost in overig

Even een huishoudelijke mededeling tussendoor. Zoals jullie kunnen zien aan de ‘social media buttons’ rechtsboven op mijn blog, is fashionisaparty.com te volgen via Bloglovin, Google, Twitter en Facebook. Op de eerste plaats wil ik nog maar eens zeggen: alle volgers via deze kanalen worden vanzelfsprekend heel erg gewaardeerd!

Photobucket
Zo aantrekkelijk. Je moet me haast wel volgen, right?

Deze post is vooral bedoeld voor iedereen die fashionisaparty.com volgt/volgde via de Google Friend Connect widget. Een systeem dat bedacht is door Google, maar die ze binnenkort niet meer aanbieden aan alle blogs anders dan bestuurd door Blogger (mijn blog wordt bestuurd door WordPress). Vanaf één maart is het zover, en zal deze widget niet meer functioneren. In plaats daarvan wil Google de nadruk leggen op hun nieuwe dienst: Google +. Ook voor fashionisaparty.com heb ik een Google + pagina gemaakt, dus mocht jij overgaan op het gebruik van Google +, dan is het ook mogelijk mijn blog op die manier te volgen.

Aan alle (vroegere) Google Friend Connect volgers dus de vraag of jullie mij willen gaan volgen via één van de volgende buttons (klik op ze om door te worden verwezen). Zo mis je geen enkele blogpost, en blijf je lekker betrokken!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Een dikke kus en dankjulliewel!
 

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties