logo
10 March 2012

Asos zonnebrillen – Mijn favorieten

Gepost in fashion

Je kon eerder deze week al lezen dat ik de lente in m’n bol heb, en op deze zaterdagavond deel ik mijn favorieten Asos zonnebrillen met jullie: juist, ik heb zin in de zomer. Zin in barbecueën tot ‘s avonds laat, zin in met m’n tanktopje op de fiets naar stad, en zin in hópelijk tegen die tijd eindelijk weer eens een ijsje eten.

Zo ver is het nog niet, maar je weet wat ze zeggen: een slimme meid is op alles voorbereid. En dat doe ik maar al te graag door jullie mijn zonnebril crushes te laten zien.

In deze ‘favorieten’ post zit een duidelijk patroon: rond. Het is dan ook vást geen toeval dat ik (terwijl ik helemaal geen fan ben) spontaan Pokerface begon te zingen tijdens het maken van deze post. Het lijkt er namelijk op dat de zangeres van dit aanstekelijke liedje, Lady Gaga, een dikke vinger in de pap heeft gehad bij het bepalen van de zonnebril trends voor dit seizoen.

Photobucket
V.l.n.r.: €16,77 / €16,77 / €16,77 / €22,36 / €20,96 / €361,95 (The Row)

Waarschijnlijk zijn de meeste modellen iets te extravagant voor jullie, maar ik vind het persoonlijk wel leuk als een zonnebril er lekker uit knalt. Zo kennen jullie mij ook, neem ik aan?

Ik ben heel benieuwd of jij je kan vinden in deze favorieten, of nog niet dood met ze gevonden zou willen worden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties