logo
24 March 2012

Battle of the outfits – Colourblock maillot

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Na blazers, schoenen, rokjes en broeken, is het nu tijd voor een maillot in Battle of the outfits. En niet zomaar een maillot: deze ontzettend vrolijke colourblock maillot, die ik inmiddels drie keer op m’n blog heb gedragen. Precies genoeg voor deze battle dus! Hoewel een stuk als deze niet te makkelijk te combineren is, is het wel prettig dat de kleuren redelijk dicht bij elkaar liggen. Zo is de maillot niet te schreeuwerig, maar gewoon vrolijk. Hoewel de colourblock trend dus inmiddels achterhaald is, ik zei het al eerder, vind ik dat nooit een reden om er dan maar niet meer van te genieten. Colourblocking is zo nu en dan een stukje van mijn stijl, en dat blijft het ook. Stijl is tenslotte niet onderhevig aan trends.

Zoals jullie gewend zijn staan er weer drie outfits onder elkaar voor jullie klaar. Drie outfits waar ik zelf deze keer erg moeilijk tussen kan kiezen. Bij outfit nr. 1 komt de maillot het beste tot zijn recht, maar bij outfit nr. 3 vind ik de maillot het mooist in ‘harmonie’ met de rest. De tweede outfit is ondertussen al afgevallen, want die vind ik toch te rommelig. Conclusie is dat ik ga voor de derde outfit. Nu ben ik heel benieuwd naar jouw keuze en redenatie! Speak up!

Photobucket
Bekijk de originele outfitpost van deze outfit hier

PhotobucketBekijk de originele outfitpost van deze outfit hier

PhotobucketBekijk de originele outfitpost van deze outfit hier

H&M Divided maillot.

Foto’s door diverse  mensen  voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties