logo
9 March 2012

Battle of the outfits – Het bloemenrokje

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Weet je wat ik dacht? Na de bloemenschoenen en de bloemetjesbroek… als we toch bezig zijn hè… kan ik net zo goed… precies: het bloemenrókje in de Battle of the outfits plaatsen deze keer.

Ik ben nou eenmaal dol op bloemenprint, maar toch vind ik een rokje weer heel iets anders dan schoenen, en zelfs een broek. Vooral dit bloemenrokje, mét strik, heeft een heel hoog ‘schattig’ gehalte en met dat gegeven kun je er voor kiezen daar in je verdere styling juist in méé te gaan, maar je kunt ook besluiten de rest van de outfit in contrast met het jurkje te zetten. Het is maar net wat jij leuk vindt! En dat laatste is dus ook precies wat ik weer van je wil horen: welke combinatie vind jij het leukst?

Dit keer zie een outfit van januari 2011, mei 2011 en januari 2012. Hoewel dit rokje vrij zomers is, blijk ik er ook in de winter naar te grijpen dus. Vind jij dat dat prima kan? Of geef je de voorkeur aan de lente, en kies je de tweede outfit?

Als ik zou mogen beslissen, dan wint de tweede outfit deze battle. Lekker nonchalant, gemixt en gematcht, en niet te veel ‘geprobeerd’. De eerste en derde outfit hebben daar meer een handje van, en dat vind ik niet zo geslaagd.

Heb jij dezelfde ideeën? Ik kijk weer héél erg uit naar jullie keuze en argumenten!

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Miss Selfridge via eBay bloemenrokje

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties