logo
29 March 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waar vind.

Aangezien het zomerse weer even afgelopen lijkt voor de komende dagen, kom ik jullie opvrolijken met wat leuke link tips om lekker binnen te kunnen lezen. Een nail tutorial, een boek- en filmrecensie in één, en een knock-off tip: er is weer voor ieder wat wils. Bovendien ontdek je met de blogpost tips vaak weer wat nieuwe sites, shops en/of producten mee: mooi meegenomen. Ook deze keer geldt weer: om de post te bekijken, klik je op de link boven de foto (achter Tip!).

Zijn er tips (nieuwe collecties, tutorials, etc.) die jullie speciaal leuk vinden om te lezen? Laat het me dan weten! Ik houd er graag rekening mee. Veel leesplezier!

Tip! Dogeared knock-off
Photobucket
Wellicht komt bovenstaande ketting je bekend voor: je koopt ze voor een flinke duit van Dogeared. Kelly kocht echter deze perfect knock-off op Etsy: dé plek voor exclusieve, handgemaakte sieraden. De Etsy shop die ze noemt is een aanrader, want de verkoopster heeft nog veel meer pracht en praal te koop.

Tip! Glamour Day spring/summer edition
Photobucket
In oktober wordt jaarlijks de National Glamour Day gehouden. Ik deelde het eerder al op Facebook: dit jaar zal er voor het eerst ook een spring/summer editie zijn. Op 7 april kun je bij heel veel winkels door heel Nederland shoppen met 20% korting, op vertoon van Glamour. Koop het speciale april nummer nog snel, voor het mei nummer in de schappen ligt.

Tip! Paascupcakes
Photobucket
Kerst lijkt net voorbij, maar het is alweer bijna Pasen! Hoewel Pasen toch een beetje de underdog is van Kerst, is een beetje in gele, konijnen en kuikensferen komen nooit mis. Dit paascupcake recept is vast bérezoet, maar staat wel ontzettend leuk op tafel.

Tip! Stuffdutchpeoplelike.com
Photobucket
Een ander soort post voor de afwisseling: geen mode of beauty, maar lezen over Nederland door de ogen van een buitenlander. Dingen die wij heel normaal of vanzelfsprekend zijn gaan vinden, of waar wij ons gewoon helemaal niet bewust van zijn, worden middels dit blog ons met een onverbiddelijke spiegel voorgehouden.

Tip! Eigen online shop voor C&A
Photobucket
C&A kocht je de afgelopen jaren online via wehkamp.nl, maar (sommige van jullie lieten het al weten bij deze post) tegenwoordig is er dan eindelijk ook een eigen online shop. Wil je de webshop eens uitproberen? Je krijgt t/m 2 april nog gratis verzending (die normaal gesproken €3,95 bedraagt). Desirée geeft in deze post wat inspiratie voor alle plus size ladies.

Tip! Caviaar nail art tutorial
Photobucket
Ik gok dat we een nieuwe nail trend te pakken hebben voor komende zomer: caviaar nagels. Vraag me niet waar de naam vandaan komt, maar vraag me wel het te proberen! I can’t wait. In mei komt Ciaté met de producten, maar middels deze link kun je alvast de tutorial bekijken.

Tip! Boek/film The Hunger Games
Photobucket
The Hunger Games/De hongerspelen: ik hoor bijna niet anders meer. Waar ik de naam tot voor kort alleen kende van de China Glaze nagellak collectie (zegt weer veel over mij), kwam ik erachter dat deze collectie naar een film is vernoemd. En deze film op zijn beurt weer naar een boek. Hoewel het verhaal me niet zo aanspreekt, schijnt het een absolute aanrader te zijn. Zo lees je ook in deze recensie. Ik ben dus toch maar van plan het boek te lezen. Het boek lezen ja, want wanneer je de keuze hebt is het boek bijna altijd sterker aan te raden. Heb jij de film al gezien/het boek al gelezen?

Wil je dagelijks meer tips? Volg me dan via Facebook.

Alle credits gaan naar de bronnen.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties