logo
7 March 2012

Blogpost tips – Beauty editie

Gepost in beauty
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waar vind.

Voor de verandering, en voor de beautyliefhebbers natuurlijk, lees je in deze editie van Blogpost tips alleen maar beautyposts. Toevallig was er een hoop leuk/mooi nieuws te melden rondom de ‘beautyscene’, wat ik jullie opnieuw natuurlijk niet wilde onthouden. Daarmee lijkt deze post een beetje op de Hot beauty items, die ik vorige maand met jullie deelde, maar is het niet: je leest namelijk meer dan alleen over nieuwe producten. Zoals: wat vind jij eigenlijk van de combinatie ‘mannen en make-up?’. Ik hoop dat deze variant van de rubriek net zo in de smaak valt en hoor graag jullie feedback hierover!

Tip! OPI New York City ballet collectie.
Photobucket
In april kunnen we weer genieten van een prachtige nieuwe collectie van OPI. Normaal houd ik meer van flashy en felle kleuren, maar deze natuurlijke, jelly-achtige tinten vind ik voor de verandering wel erg mooi. Geïnspireerd op ballet, waar ik groot fan van ben, dus hoe kan het ook anders?

Tip! Mac & Marcel Wanders limited edition 2012.
Photobucket
Eerlijk gezegd had ik nog nooit van Marcel Wanders gehoord. Google is your best friend dus inmiddels weet ik dat we het hier hebben over een (interieur) ontwerper. Niet dat dat niet te zien is, want deze verpakkngen zien er werkelijk schitterend uit. De producten zelf zijn me iets te natural, maar met zo’n make-up product heb je gewoon een kunstwerkje in huis.

Tip! Mannen en make-up.
Photobucket
Het is een lichtelijk taboe: mannen met make-up. Tim denkt dat deze onderhand wel verbroken mag worden. En gelijk heeft hij. Hoewel ik zelf zeker geen fan van ben, vind ik wel dat het moet kunnen. Ik ben benieuwd naar jouw mening na het laten van Tim’s column!

Tip! Je haar andersom wassen.
Photobucket
‘Waarom hebben wij nog nooit overwogen het eens andersom te proberen?’. Dat was het eerste wat ik dacht, toen ik het artikel van Cynthia las. Wat ik met andersom bedoel? Dat lees je wel in het artikel. Ik zie eigenlijk geen reden waarom het niet zou kunnen, en blijkbaar is die er ook niet. Hello new opportunities!

Tip! Nieuwe nagellakshop: Ninja polish.
Photobucket
Als ik ergens van houd dan is het wel van bijzondere, unieke, originele nagellak. En laat dat nou net het uitgangspunt zijn van deze nieuwe shop. Begonnen door dezelfde behoefte als ik!

Tip! Weer bijna zover: 3x Sephora voor €10,-!
Photobucket
Een hoogtepunt in het jaar van elke beautyliefhebber: het prijzencircus bij V&D. Voor alle Sephora producten geldt dan namelijk: 3 producten voor €10,-. Normaal kost één product vaak al meer dan €10,-, dus kun je nagaan!

Tip! Catrice Revoltair.
Photobucket
Van de afgelopen limited editions van Essence en Catrice werd ik niet razend enthousiast, maar de promotiebeelden van Catrice Revoltair trekken me wél. Roze wenkbrauwen? Me like!

Pssst. Nu we toch in beauty sferen verkeren: vandaag, 7 maart, viert Nailpolishfashion.nl haar tweejarig bestaan! Daarom krijg je alleen 25% korting op het hele assortiment. En dat is een mooi assortiment, kan ik je vertellen!

Dat waren de tips weer voor vandaag. Welke was jullie favoriet?

Voor meer (blogpost) tips gedurende de week, volg fashionisaparty.com ook op Facebook.

Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties