logo
25 March 2012

C&A via Wehkamp – Mijn favorieten

Gepost in fashion

Wie weet het nog? Het is al bijna een half jaar geleden, maar hij komt nú van pas. Ik heb het over de fashionshow van C&A die ik vorig jaar in Düsseldorf bezocht. De lente/zomer collectie van 2012 werd toen getoond, en dat de items die dus nú in de winkel liggen. En gedeeltelijk in de online shop van wehkamp.nl, waar kleding van C&A online wordt aangeboden.

Toen ik de post over de show plaatste, indertijd, kwamen er meerdere opmerkingen als: ‘Ik loop C&A weleens binnen, maar ik kan er nooit wat vinden’. Dat er echter genoeg ‘pareltjes’ te vinden zijn, wil ik met deze post nog maar eens laten zien. Nee, C&A maakt geen breath taking designer kleding, maar voor een leuk zomerjurkje kun je echt wel terecht. De écht mooie items (zoals te gekke hakken) vindt je helaas alleen bij de echt grote filialen (denk Amsterdam etc.). Dit geldt voor veel ketens (denk H&M Trend): jammer.

Op deze zonnige zondagochtend kunnen jullie weer je eigen mening vormen over mijn zes favorieten.

Photobucket
V.l.n.r.: €19,- / €25,- / €39,- / €29,- / €29,- / €19,- 

De bonte blazer is afkomstig van de grote maten collectie, en de jumpsuit is een… pyama. Waarom ik er een pyama bij gedaan heb? Gewoon omdat ik het een hele mooie pyama vind. Bij pyama’s heb ik altijd het gevoel dat je moet kiezen tussen comfort en sexyness, maar ik denk dat deze pyama wel een mooie compromis is. Mijn favoriet is echter toch wel het bloemenjurkje. Ik ben dol op rood, en wat is er zomerse dan bloemen? Ook het rétro model en de tailleriem zijn helemaal mijn smaak.

Wat vind jij van C&A? En welk item is jouw favoriet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties