logo
18 March 2012

Cafe Moda lente/zomer 2012 – Mijn favorieten

Gepost in fashion

Dit weekend heb ik weer een nieuw favorietenlijstje voor jullie. De reacties zijn enthousiast, dus ik neem aan dat zo’n luchtige post wel in de smaak valt tussendoor. Opnieuw kunnen jullie genieten van mooie schoenen. Deze keer van het merk Café Moda, een merk dat steeds bekender wordt in Nederland. Je vindt hun filialen in Amsterdam (Kalverstraat) en Tilburg (Emmapassage) – edit: dit filiaal is er niet meer- , en daarnaast is er de webshop. Het belangrijkste voor Café Moda is het fashion gevoel, daarbij geven ze eerlijk toe dat ze niet de grootste, goedkoopste of mooiste zijn. Dat mag ik wel!

Hoewel ik het gevoel heb dat de schoenen van Café Moda een paar jaar geleden nog wat aparter waren en inmiddels wat toegankelijker worden gemaakt om een groter publiek te kunnen dienen, ben ik altijd fan geweest van deze van origine Nederlandse winkel die pas in 2003 is opgericht. Leuk om te weten is dat ze er, naast hun eigen assortiment, bijvoorbeeld ook Bullboxer verkopen: het merk dat jullie wellicht nog kennen van deze post. Je kunt er modellen vinden die je verder in Nederlandse nét niet tegen het lijf loopt, en de prijzen zijn daarbij redelijk. Voor komend seizoen is dit mijn favoriete voetversiering van het merk:

Photobucket
V.l.n.r.: €54,90 / €54,90 / €109, 90 / €69,90 / €49,90 / €54,90

Op de webshop van Cafe Moda zijn schoenen te vinden die stiekem nog veel mooier zijn dan deze, maar deze selectie is gebaseerd uit de écht nieuwste aanwinsten van Cafe Moda: de lente/zomer 2012 schoenen dus. Sommige hiervan zijn nog niet online verkrijgbaar, vandaar dat er twee links ontbreken. Mijn favoriet is toch wel het sandaaltje met bloemenmotief: ik vind de warme tinten geweldig en het printje en model geven me een rétro gevoel. Bovendien zien ze er ook nog eens comfortabel uit!

Welk paar is jouw favoriet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties