logo
19 March 2012

Levi’s Curve ID – Nieuwe modellen voor deze zomer!

Gepost in fashion
Dit is een advertorial.

Ben jij al bekend met de modellen van Levi’s Curve ID? Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar hoor van allerlei betrouwbare bronnen dat het dé jeans van dit moment zijn. Het idee achter dit concept van Levi’s is dat je geen jeans aan de hand van je maat, maar aan de hand van je vorm kiest. Je bent dus geen maat 38, maar een demi curve bijvoorbeeld. Dit concept is bedacht na langdurig onderzoek van wel 60.000 verschillende vrouwen en hun verhouding tussen de heup en billen. Welke curve je precies bent hangt van je proporties af.

Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat voor veel vrouwen de perfect zittende jeans vinden niet meer zo’n hel is als het was, en doet bovendien de – voor sommige vrouwen- obsessie voor maten verdwijnen. Levi’s Curve ID is ronduit een gat in de markt.

Voor deze lente en zomer werden de Levi’s Curve ID’s weer eens in een nieuw jasje gestoken en zijn er nieuwe modellen, kleuren, en details te zien in de collectie. Zo vindt je de authentieke Levi’s look – met een lichtelijk vintage effect-, maar ook juist hele trends van nu, als een koraalkleurige jeans. Niet alleen koraalkleurig, want zoals Levi’s prachtig zegt: “Every rainbow has a curve“.

Photobucket

Als het aan Levi’s ligt wordt hét model van deze zomer de ankle skinny. Een skinny jeans die niet helemaal lang is; ook wel bekend als 7/8e broek dus.

Wil jij alvast nú de ervaring van Levi’s Curve ID virtueel meemaken? Via hun interactive digital fitting room kun je er alvast jouw ID proberen te achterhalen. Vervolgens is het natuurlijk tijd om een kijkje te gaan nemen in de winkel, want daar zijn de nieuwe modellen al aanwezig! Het personeel is erin getraind jouw ID verder te bepalen, en zal je zelfverzekerd de winkel uit laten lopen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties