logo
14 March 2012

Lezeressenvraag – Bloementregging

Gepost in fashion
In Lezeressenvraag maak ik drie combinaties met één item waar een lezeres me over om raad heeft gevraagd: ‘hoe zou jij dit combineren’? Nou, zo bijvoorbeeld! Wil jij ook een item inzenden voor deze rubriek? Mail me dan.

Kelly mailde me vorige week: ze had een leuke bloementregging gezien, maar was bang hem aan te schaffen. Wellicht zou de tregging blijven liggen, of alleen maar op de meest basic manier worden gecombineerd. Wat waren alternatieven om de tregging mee te dragen? Ik probeerde Kelly wat op weg te helpen, en kreeg meteen een enthousiast mailtje terug: ze had de tregging heel snel aangeschaft, voordat deze was uitverkocht. Een groot compliment voor mij, toch?

Omdat ik dus wel tig manieren kon bedenken om deze tregging te combineren (een item met veel kleur vind ik persoonlijk, in tegenstelling tot de meesten, juist makkelijk te combineren: je hebt altijd wel een kleur in je kast die in het kleurrijke item terugkomt), ging ik gauw aan de slag en gebruikte Kelly’s item voor deze rubriek. Zo kunnen jullie wellicht ook inspiratie opdoen en verrast worden door het feit dat zo’n uitgesproken kledingstuk toch wel heel veelzijdig is!

Ineens viel me trouwens op dat deze formule wel erg lijkt op Shirley’s Three ways in a row, maar dat is niet bewust gedaan, zo gegroeid en wordt me hopelijk vergeven.

Ik heb bij alle items op de prijzen gelet, omdat ik wil proberen alle items die ik toon op mijn blog zo betaalbaar mogelijk te houden. De roze blazer is een uitspringertje met €415,-, maar de post is dan ook met name inspirerend bedoeld. Zit er een outfit bij die jij zou dragen? Ga gauw je mening vormen over mijn creaties!

Photobucket
1. Trui / Spijkerjack / Schoenen

2. Vestje / Top / Schoenen / Tas

3. Top / Blazer / Haar cuff / Sneakers

De drie looks zijn wat minder divers – ik heb ze wat meer gestyled naar mijn smaak dan ik eerder deed. Dit omdat ik de vorige keer veel verontwaardigde reacties hoorde: dit was niet wat jullie van me gewend waren, en blijkbaar is mijn smaak toch graag wat jullie hier willen zien. Als jullie de volgende keer echter wat toegankelijkere looks willen zien: roept u maar!

De lay-out heb van deze post heb in een wat ander jasje gestoken dan ik eerder deed bij Lezeressenvraag. Bevalt het – drie looks naast elkaar? Of zien jullie ze liever zoals ik eerder deed, onder elkaar? Ik vind het zelf wat overzichtelijker zo, maar de outfits worden er ook weer behoordelijk klein door. Ik hoor graag jullie feedback!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties