logo
2 March 2012

Outfit – De kleurrijke kimono

Gepost in mijn outfits

De kleurrijke kimono hebben jullie al een paar keer voorbij zien komen. Het is dan ook één van mijn favoriete kledingstukken geworden. Het ontwerp zit eigenlijk ergens tussen een blazer en een vestje in, en de felle kleuren op het zwarte vlak springen er echt vanaf. Een item voor mij dus, zoals ik geen ander item in mijn garderobe heb.

Het liefst combineer ik hem met nog wat zwart, en wat kleuren die in de kimono voorkomen. In dit geval: het donkergroen van de trui, en het fuchsia van de sokjes. De laarsjes, ook he-le-maal mijn ding, maken vervolgens alles af.

Hoe valt mijn hair do trouwens in de smaak?

Wat vind jij van de kleurrijke kimono? En van deze combinatie die ik ermee heb gemaakt?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided trui
C&A kokerrok
H&M kimono
H&M ketting
Miss Oroblu sokken
Alysa schoenen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties